Wie wil er naar Ibiza?

0

Posted by Redactie | Posted in Reizen, Vakantie, Zon | Posted on 24-12-2013

Schlagwörter: ,

ibizaIedereen kent Ibiza wel. Is het niet van de film “Verliefd op Ibiza” dan is het wel van een heerlijke vakantie op dit prachtige eiland. Ibiza wordt steeds populairder als vakantiebestemming. In 2013 behoort het eiland tot een van de meest populaire lastminute bestemmingen!

Ibiza is voor iedereen en wordt door zowel jonge gezinnen met kinderen, uitgaande jongeren en de sterren in luxe villa’s bezocht!

Ibiza is het eiland met de goede restaurants, de mooiste feesten en de beste clubs.
Maar Ibiza biedt meer namelijk een prachtige natuur, veel rust, mooie stranden en een stukje cultuur.
De hoofstad van Ibiza is Ibiza-stad.  Sinds 1999 staat de hoofdstad, ook wel Eivissa genoemd,  op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Ben je een strandmens en wil je de mooiste stranden van Ibiza bezoeken, onthou dan de volgende namen: Cala Bassa, strand met wit zand en helder blauw water in de buurt van San Antonio. Cala Comte; het mooie strand gelegen in het westen van Ibiza. Verder is het de moeite waard om ook een bezoek te brengen aan Cala d’Hort, ook wel het magische strand genoemd. Hier liggen namelijk de rotseilanden Es Vedra en Es Vedranell. Ben je meer op zoek naar een populair Ibiza strand ga dan naar Cala Jondal. En als laatste wat je niet mag missen is Cala Vadella. Dit is een prachtige baai en uiterst geschikt voor kinderen.

Naast deze prachtige stranden kan je op Ibiza ook genieten van zeer goede restaurants. Zoals restaurant La Brasa in Ibiza-stad. Heerlijk eten in een prachtige tuin. Verder is het zeker de moeite waard om Restaurant Es Xarcu te bezoeken. Hier kan je de lekkerste vis eten en bovendien staat het restaurant bekend om de beste mediterraanse keuken. En hou je van wijn dan biedt de wijnkaart genoeg heerlijke wijnen. Ben je op zoek naar romantiek, breng dan een bezoek aan het restaurant Sa Capella. Sa Capella ligt buiten San Antonio. Sa Capella is in een kapel van een oud klooster. Het is erg romantisch, dus wil je je vrouw trakteren op een romantisch diner dan is Sa Capella zeker een aanrader. Het publiek dat hier komt is de lokale bevolking en zijn de beroemdheden.

Wil je nog meer lezen over Ibiza, ga dan naar NUvakantie.com/ibiza en vind nog meer informatie over dit prachtige eiland! Wie wil er nou niet naar Ibiza?

Write a comment