Actieve vakantie in de prachtige Duitse natuur

0

Posted by Redactie | Posted in Actief / Buitensport, Activiteiten | Posted on 09-01-2012

Schlagwörter:

Het prachtige landschap en milde klimaat van de veelzijdige regio Rijnland-Palts is de ideale vakantiebestemming voor een actieve vakantie in Duitsland. Er is bij onze oosterburen bijna geen andere regio te vinden die beschikt over zo veel kwalitatief goede en uitstekend bewegwijzerde wandelroutes en fietspaden als de deelstaat Rijnland-Palts.

De tochten door deze prachtige regio bieden een grote variatie aan landschappen en culturele rijkdommen. Met prachtige wijnbergen zo ver je kan kijken, historische kastelen die opdoemen langs de rivieren de Rijn en de Moezel en gezellige idyllische stadjes is Rijnland-Palts de ideale vakantiebestemming voor een leuke, actieve vakantie.

Het aanbod voor een wandelvakantie of fietsvakantie naar Rijnland-Palts is zeer divers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wandelreis of een fietsreis langs de Rijn. Dit gedeelte van de Rijn (Bovenste Midden-Rijndal) staat op de Werelderfgoed lijst van UNESCO vanwege het schilderachtige landschap en de grote dichtheid aan kastelen. Maar u kunt tijdens uw vakantie ook heerlijk fietsen of wandelen door de prachtige heuvels van de Hunsrück of de Eifel, of door het bosrijke natuurgebied van het Westwald of Soonwald.

Write a comment