Waddenpost, laat eens wad van je horen

0

Posted by Redactie | Posted in Waddeneilanden | Posted on 15-01-2014

Schlagwörter: ,

Waddenpost“Laat eens wad van je horen.” Dat is het credo van Waddenpost.
Het waddengebied is een prachtige plek om te wonen en een schitterende omgeving om vakantie te vieren. Wie over de wadden wil lezen en foto’s en filmpjes wil bekijken kan op Waddenpost te kust en te keur. Vele liefhebbers posten hun gedichten, verhalen, kunst en beelden op het online waddenplatform.

Alle waddenliefhebbers, waddenorganisaties, waddenbestuurders en waddenbedrijven kunnen er hun ei op kwijt en bieden andere waddenliefhebbers een schat aan informatie en ervaringen.

Neem er eens een kijkje en laat je inspireren door de honderden verschillende posts.
Lees over de Black Sun op Rømø en het vliegerfeest op Fanø, bekijk de foto’s van Horizontoer en lees over de plannen voor de Afsluitdijk. Lees over de sporters van de Waddeneilanden en natuurontwikkelingen in het gebied. Graas een langs de Waddengoudproducten en verbaas je over de vele lekkernijen en creatieve diensten die in het waddengebied van Den Helder tot Esbjerg worden aangeboden.

Iedere waddenliefhebber, ook jij, kan zich laten inschrijven als Waddenposter en zijn posts op de website laten publiceren. Door gemeenschappelijke arbeid vormt zich op die manier een bibliotheek over de Waddenzee en het werelderfgoed, de eilanden en de kuststreek die zijn weerga niet kent.
Of het nu gaat over de natuur, cultuur of het weer; alle onderwerpen passeren de revue in woord, foto of bewegend beeld. Voor 2014 staan staan er ook nog eens vertalingen in het Duits, Deens en Engels op het programma.
Elke blogger en fotograaf die waddenliefhebber is kan zijn materiaal op Waddenpost plaatsen. Daarvoor log je in als Waddenposter.
Waddenpost stoomt door naar de 100.000 publicaties, vele Waddenposters en dito bezoekers (de website is gestart in augustus 2013). Als het aantal bezoekers eenmaal goed gegroeid is, dan gaan de Waddenposters ook nog eens aan hun publicaties verdienen. Dan is het driedubbel genieten van het wad.

Beeldmateriaal: waddenpost.nl

Write a comment