Vrouwen: beautytips voor de vakantie!

0

Posted by Redactie | Posted in Algemeen, Tips, Vakantie, Zon | Posted on 13-06-2013

Schlagwörter: , , ,

Beautytips voor je zonvakantie

Voor wij vrouwen op het strand kunnen gaan liggen moet er nog wel het een en ander gebeuren. Hieronder enkele tips voor tijdens en na je vakantie.

Huid

Zwembad- Zorg ervoor dat je de huid goed hydrateerd voor en tijdens je vakantie. Dit zorgt niet alleen voor een mooie glanzende huid, maar je behoudt je bruine kleurtje ook nog eens een stuk langer. Smeer je huid elke dag in met een hydraterende en vette bodylotion en tijdens de vakantie met een aftersun.

- Scrub je huid goed. Zo verwijder je dode huidcellen. Voor je vakantie kun je best een grove scrub gebruiken. Na je vakantie kun je beter kiezen voor een milde scrub. Deze verwijdert alleen de huidschilfers en niet het mooie bruine kleurtje.

- Door veel water te drinken zal je doorbloeding van je huid verbeteren en sterven je huidcellen minder snel af.

Haar

- Tijdens een zonvakantie heeft ons haar veel te lijden. Zon, zee en chloor zijn killing voor je haar. Gebruik tijdens het zonnen een speciale verzorging tegen uv stralen, dit beschermt je haar goed tegen de zonnestralen. Neem ook een maskertje voor je haar mee en een goede conditioner. Zo krijgt je haar extra voeding en zal het niet zo snel beschadigen.

Nagels

- Laat voor je vakantie lekker je voeten verzorgen met een pedicure. Geen tijd? Schuifel dan lekker je voeten door het zand om ze te scrubben. Ook is het lekker aan de waterkant te gaan zitten en je voeten in te wrijven. Ook de nagels aan je handen hebben veel te lijden. Geef ze een verstevigend lakje, zodat ze niet zacht worden en gaan scheuren. Het enige vervelende is als je nagellak al na twee dagen gaat afbladderen. Gelukkig hebben we nu gellak, welke wel tot drie weken blijft zitten.

Lichaam

- Aan het strandVelen van ons zijn al druk in de week om slank de zomer in te gaan. Er zijn verschillende manieren om snel weer strak of beter in je vel te zitten. Een goede workout waarmee je snel super strak lijntje krijgt is crossfit.

- Ook zijn we veel bezig met het ontharen van het gehele lichaam. IPL is een goede en eeuwige oplossing. Wel is het best prijzig en is er niet direct resultaat. Voor een vakantie is het dan ook aan te raden om te harsen of waxen. Meteen resultaat en je hebt er geen omkijken meer naar de rest van de vakantie.

Uiteraard zijn er nog wel meer beautytips te vinden, maar uiteindelijk is de beste manier om lekker in je vel te zitten toch gewoon het geheel ontspannen, relaxen en genieten van de vakantie!

Bron beeldmateriaal: Bodo Schmitt / Rosel Eckstein Pixelio.de

Write a comment