Voordelen van een vakantie appartement in New York

1

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Activiteiten, City trip, Cultuur, Steden | Posted on 20-03-2012

Schlagwörter: ,

278721_web_R_K_B_by_De grootste stad van de Verenigde Staten, New York, behoeft geen introductie. De stad is imposant, bruisend en hip en er zijn talrijke not-to-be-missed plekken te bezichtigen. Wat te denken van het Empire State Building, het uitzicht vanaf het observatiedek is niets anders dan adembenemend te noemen. Een bezoekje aan Ground Zero waar het Memorial museum met een grote collectie van verhalen over de slachtoffers van de aanslagen op de Twin Towers gevonden kan worden is ook zeer indrukwekkend.

Een andere bezienswaardigheid om niet te missen is het Times Square in Manhattan. Vooral ‘s avonds is dit een indrukwekkende locatie met alle neonreclames en de beroemde Broadway theaters. Een andere ‘must’ in New York is de Brooklyn Bridge, misschien wel een van de mooiste hangbruggen ter wereld, en een bijzonder goede plek om de skyline van New York te fotograferen.

VrijheidsbeeldHiermee houdt het echter nog niet mee op, tijdens een bezoek aan de ‘capital of the world’ mogen het Vrijheidsbeeld en Central Park natuurlijk ook niet gemist worden. Het loont zich ook zeker om af en toe buiten de begaande paden te treden en bepaalde plekjes te ontdekken die niet in een reisgids te vinden zijn. Het is toch hartstikke leuk om thuis te komen met insider tips of te vertellen over die typische American diner of dat leuke pizza restaurant.

Overvloed aan accommodatie in New York
Aan accommodaties is er in New York geen tekort, maar de stad is beslist niet goedkoop. Er zijn echter voldoende betaalbare opties voor een budget-vriendelijke trip, wat te denken van hostels, eenvoudige motels en middenklasse hotels. Een andere optie is het boeken van een vakantie appartement in New York. Gezien het feit dat een vakantie appartement direct van de eigenaar worden gehuurd zijn ze relatief goedkoop en bieden ze veel meer persoonlijkere service. De eigenaren zijn vanzelfsprekend lokale bewoners en dankzij hun kennis ervaart men het echte New York; zie meer van de Big Apple dan de gemiddelde toerist en ervaar en geniet van de stad als een echte local.

Beeldmateriaal: Linda Dahrmann & Luzie78 – Pixelio.de

Comments (1)

Mooi

Write a comment