Voetbal Experience Roosendaal

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten | Posted on 23-02-2015

Schlagwörter:

Folderfoto's VEX 26Ook zo’n voetbalfan? Bezoek dan eens het Nationaal Voetbalmuseum in Roosendaal. Gevestigd in een echt voetbalstadion! Hier beleef, speel, kijk, hoor,voel en ruik je voetbal.

Op deze unieke museumlocatie vind je alles waar iedere voetballiefhebber van droomt. Een museum vol historie waar trofeeën, oude schoenen, historische ballen en vele foto’s van Nationale Elftallen aanwezig zijn. Ook kun je je eigen commentaar geven bij historische beelden, test je je voetbalkennis en zie je de leukste voetbalblunders. In de bioscoop ervaar je het EK van ’88 en zie je alle hoogtepunten van het Nederlands Elftal op groot scherm.

Ga zelf aan de slag in het skill-zone en test je vaardigheden.
In de verschillende zones kun je je schotkracht testen, is er een dribbelparcour waar je zo snel mogelijk doorheen moet, kun je testen hoe hard je kunt sprinten, of kun je de bal op opgelichte vlakken binnen de tijd schieten.

Ook kun je het veld van het stadion betreden. Ooit al willen weten hoe het voelt om op de middenstip te staan van een echt voetbalstadion? Bij Voetbal Experience beleef je het. Loop door de spelerstunnel naar buiten en ga voetballen! Er zijn oefeningen aanwezig, waar je je snelheid en behendigheid kunt testen! De grasmat van het stadion kun je doordeweeks betreden tot ± 16:00 uur. In de weekenden kun je alleen het veld betreden als er geen wedstrijden zijn van RBC.

Kijk voor actuele openingstijden, arrangementen en meer informatie op de website www.voetbalexperience.nl

 

Write a comment