Vliegtickets vergelijken kan geld besparen

0

Posted by Redactie | Posted in Airlines, Algemeen, Onderzoek, Reizen, Tips, Vakantie | Posted on 25-06-2012

Schlagwörter: ,

vliegticketsDagelijks worden er door duizenden mensen vliegtickets met verschillende bestemmingen geboekt. Maar zouden deze mensen allemaal een goede prijs hebben betaald voor hun vliegticket? Vaak komt het voor dat mensen geen idee hebben hoeveel ze hadden kunnen besparen op een vliegticket.

Een test
Wanneer we de proef op de som nemen en we gaan op zoek naar een retour ticket met vertrek vanaf Schiphol aankomst in Rome en vice versa voor een persoon zien we al snel dat we geld kunnen besparen. Bij de ene aanbieder kost een retourticket (rechtstreekse vlucht) 289,52 euro inclusief toeslagen. Bij de andere aanbieder is dat een bedrag van 221,22 euro inclusief toeslagen.  Op een vliegticket naar Rome is dus wel degelijk geld te besparen. In ons voorbeeld hadden we al na 2 minuten zoeken al een ticket gevonden welke meer dan 60 euro goedkoper is.

Vergelijkingssites
Met het vergelijken van vliegtickets is het dus mogelijk om in korte tijd veel geld te besparen. In ons voorbeeld zijn we van één persoon uitgegaan. Wanneer je met een groep reist kan het te besparen bedrag aanzienlijk groter zijn. Het vergelijken van vliegtickets is dus zeker de moeite waard.

Het probleem is echter dat er tegenwoordig enorm veel aanbieders van vliegtickets zijn. Gelukkig zijn er ook diverse websites waar het mogelijk is om vliegtickets te vergelijken. Wanneer u dus op zoekt bent naar goedkope vliegtickets is het raadzaam een van de vergelijkingssites te bezoeken. Een van deze websites is bijvoorbeeld: www.vliegtickets-vergelijken.net. Mede dankzij deze website is het mogelijk om geld op uw vliegtickets te besparen.

Beeldmateriaal: Bryan Gosline – Flickr

Write a comment