Vlieg naar Spanje en huur een Auto!

0

Posted by Redactie | Posted in Bijzonder, City trip, Cultuur, Reizen, Steden, Tips | Posted on 11-07-2013

Schlagwörter: , , ,

Zonsopgang Spanje

Wie zegt er dat het niet mogelijk is om naar Spanje te rijden met de auto? Het is wel mogelijk, het duurt alleen wat lang. Wil je graag in cabrio rondrijden langs de Spaanse Costa’s, dan is het misschien niet zo’n slecht idee om naar Spanje te vliegen en daar een rondreisje te maken…

Ticket naar de zon

Een reis naar het noorden van Spanje hoeft niet duur te zijn als je een ticket via een lowcost luchtvaartmaatschappij koopt. Net zoals je je vliegticket vooraf online kunt boeken, hoef je niet te wachten eer je in de luchthaven bent om de reservatie voor de huurwagen in orde te brengen. Met Happycar kan je je wagen ophalen op een bepaald punt en weer terugbrengen naar een ander punt.

Baskenland, BilbaoBegin je trip in Bilbao

Start je reis in de Baskische kustplaats Bilbao. Breng een bezoek aan de Basílica de Begoña en de grootste overdekte markt van Spanje, de mercado de la Ribera . Bilbao is tevens één van de vijf steden met zijn eigen Guggenheimmuseum.

Alle bezienswaardigheden van de stad kan je terugvinden in de stadsgids.

Barcelona by nightRoadtrip naar Barcelona

Take-a-Trip heeft een route door Noord-Spanje uitgestippeld die je met de wagen kan doen. Het gaat om een afstand van ongeveer 600 km. Bij een citytrip ontdek je meestal enkel de grote steden als Bilbao en Barcelona, maar het Spaanse Baskenland, de streek van Aragón en Catalonië hebben zoveel meer te bieden dan de costa’s. In Zaragoza, Donostia-San-Sebastián en Pamplona vind je het echte onvervalste Spaanse leven met tapas, sangria en flamingodansers.

Mocht je reis eindigen in Barcelona mag je de reisgids met alle kunstwerken van Gaudi en Miro zeker niet ontbreken.

Bron beeldmateriaal: Sven Richter, Zauberstab08, Florian Behrend -  Pixelio.de

Write a comment