Villa Valbonne – een heerlijke luxe villa nabij Cannes Grasse en Nice met prive zwembad

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie | Posted on 21-02-2014

Schlagwörter: , , ,

tn_Villa Valbonne Vakantiewoning Provence Cote dAzur holidayhome cannes grasse nice biot antibes (88)Waar beter kun je aan de Cote d’Azur beter verblijven dan in het pittoreske Valbonne met haar heerlijke winkels en restaurants.  Net niet in de drukte van de Croissette in Cannes maar binnen 30 minuten zit u aan het strand of heerlijk te dineren in Nice. Een aanrader in Valbonne is restaurant Les Arcades op het centrale pleintje van Valbonne – ook ideaal met kinderen. Bij Café Les Arcades worden de lekkerste pizza’s geserveerd voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ook leuk om s’ochtends onder het genot van een cappuccino een krant te lezen.
Bent u op zoek naar privacy en rust in een luxe omgeving boek dan vakantiehuis Villa Valbonne met prive zwembad gelegen op Domaine Val d’Azur.


Op het domaine is tevens een groot gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, volleybal veldje en kinderspeelplaats. De villa is met 3 slaapkamers, 2 badkamers geschikt voor maximaal 6 personen. Uiteraard is er gratis WIFI.

Beeldmateriaal: www.villa-valbonne.nl

Website: www.villa-valbonne.nl

Write a comment