Vijf van de mooiste stranden ter wereld

0

Posted by Redactie | Posted in Tips, Zon | Posted on 02-10-2013

Schlagwörter:

662491_web_R_by_Martin Simon_pixelio.deAls je op strandvakantie gaat, dan wil je natuurlijk wel kunnen genieten van dé ultieme strandbeleving. Om je alvast op weg te helpen volgen hieronder vijf stranden die de eer hebben om tot de mooiste stranden ter wereld te worden gerekend.

Elba, het eiland waar mensen vroeger naartoe verbannen werden, is een prachtig stukje Italië waar je in bijzonder helder water kunt zwemmen. Op de vlakke, granieten rotsen kun je prima liggen zonnen, zonder zand tussen je tenen te krijgen.

Ook in Denemarken is een prachtig stuk strand te vinden, namelijk Skagen Beach. Je treft hier een langgerekt stuk zandstrand , omzoomd door melkwitte duinen.
In Kenia is Diani Beach een aanrader. Het zeewater is er super helder en de palmbomen bieden een prettige beschutting tegen wat al te felle zonnestralen. De aanwezige apen vormen bovendien een extra attractie.

Het mooie Belize mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Het mooiste strand van Belize is Placencia Beach, het strand waar zich ruïnes van de Maya’s bevinden en je bovendien in een kajak door een lagune kunt varen!

De Malediven vormen natuurlijk de ultieme bestemming als je op zoek bent naar een paradijselijke zonvakantie. Te midden van de Indische Oceaan bevinden zich talloze mogelijkheden om lekker te liggen zonnen en de onderwaterwereld te verkennen.

Beeldmateriaal: Martin Simon/ pixelio.de

Write a comment