Vergelijk reisverzekeringen op Reisverzekeringen.nl

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Algemeen, Reizen, Tips, Vakantie | Posted on 10-07-2012

Schlagwörter: ,

De wereldOp de nieuwe website Reisverzekeringen.nl vind je heel handig alle mogelijke reisverzekeringen op een rijtje. De website biedt je de mogelijkheid om alle bekende reisverzekeringen eenvoudig met elkaar te vergelijken, om zo de beste keuze te kunnen maken voor een reisverzekering die helemaal past bij jouw situatie.

Reisverzekeringen zijn er in allerlei soorten en maten, zo zijn er bijvoorbeeld kortlopende verzekeringen, doorlopende reisverzekeringen en wereldreis verzekeringen. Op de website Reisverzekeringen.nl vind je uitgebreide informatie en tips over alle soorten verzekeringen voor je vakantie. Daarnaast vind je een handig overzicht met alle verzekeringsmaatschappijen.

Ook de premies kunnen per aanbieder nogal verschillen en dan ligt het er daarnaast ook nog eens aan of je alleen reist, met zijn tweeën of met het hele gezin. Alle mogelijke maandpremies staan handig vermeld in het overzicht op Reisverzekeringen.nl, zodat je in een oogopslag kunt zien welke reisverzekeraar in jouw geval  de meest voordelige en complete reisverzekering biedt.

Als je vaker per jaar op reis gaat dan is de keuze voor een doorlopende reisverzekering waarschijnlijk het gunstigst. Doorlopende reisverzekeringen zijn er namelijk al vanaf € 1,40 per maand! Als je voor een lange periode op reis gaat dan heb je weer een ander soort verzekering nodig, namelijk een wereldreisverzekering, ook wel lang op reis verzekering genaamd. Kijk op Reisverzekeringen.nl en vergelijk!

Beeldmateriaal: Thorben Wengert / pixelio.de

Write a comment