Vergeet niet de verzekering voor een wintersportvakantie.

0

Posted by Redactie | Posted in Vakantie, Wintersport | Posted on 02-01-2012

Schlagwörter: , , , ,

Ook dit jaar trekt Nederland weer massaal naar de sneeuwpistes in o.a. Frankrijk en Oostenrijk. Wat vaak wordt vergeten is een goede reisverzekering, want een standaard reisverzekering dekt geen ongevallen op de wintersport.

Een reisverzekering dekt doorgaans het kwijtraken van bagage en hulpverlening. Wintersport valt echter niet direct onder de dekking. Om ongevallen zoals diefstal van de ski’s en ongelukken op de piste te verzekeren kan er gekozen worden voor een aanvullende dekking van wintersport. Op deze manier kunt u uzelf en uw gezin verzekeren van een onvergetelijke vakantie waarin u niet voor onverwachte problemen komt te staan.

VerzekerVoordelig.nl biedt een reisverzekering aan die u aan uw wensen kunt aanpassen. U kunt naast de basisdekking kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals de dekking wintersport en bijzondere sporten. Hierdoor verzekert u nooit meer of minder dan u wenst en de premie is hier dan ook op aangepast. Bovendien kunt u ook een annuleringsverzekering afsluiten.

Bereken nu uw premie voor uw (wintersport) vakantie!

Write a comment