Spanje is geweldig!

1

Posted by Redactie | Posted in City trip, Landen, Vakantie | Posted on 14-09-2011

Schlagwörter: ,

516910_web_R_K_by_Andreas Hermsdorf_pixelio.deSpanje is een geweldig land voor vakanties. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn. Spanje heeft echt van alles te bieden.  Spanje is het ideale vakantieland voor strandvakanties, stedentrips, sportieve vakanties, kampeer vakanties, wellness vakanties, golf vakanties en nog veel meer. En we hebben het dan niet alleen over het vaste land van Spanje. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Baelarische eilanden of de Canaraische eilanden. Spanje heeft geweldige toeristische voorzieningen die echt voor iedereen interessant zijn.

Voor heerlijk zonuren op fantastische stranden zijn er een aantal geweldige opties. La Concha wordt door velen gezien als een van de beste stranden van Europa. En u raadt het al. Het ligt in Spanje……. in het noord-oostelijke deel. In de buurt van het westelijke uiteinde van de grens met Frankrijk, vlakbij San Sebastián. Maar ook Playa de las Catedrales in Galicie is fenomenaal. De rotsformaties zijn adembenemend. Voor een zonvakantie moet u echt naar Spanje.


526358_web_R_by_Waldili_pixelio.deBent u meer van de korte verblijven in steden dan bent u iemand die van stedentrips (citytrips) houdt. Nou…dan heeft Spanje nog wat voor u in petto. Barcelona, Madrid, Valencia, Cordoba en ga zo maar door. De Spaanse steden hebben u echt van alles te bieden. Cultureel erfgoed, architectuur, musea, geweldige restaurants met lokale gerechten, voor een stedentrip gaat u naar Spanje. Bezoek in Valencia het Guggenheim museum, een echte aanrader. In Barcelona natuurlijk het Parc Guell met de prachtige architectuur van Gaudi. In Cordoba is de Mezquita een absolute aanrader. U mag het iet missen. Spanje is het land voor stedentrips.

Maar er is meer. Golfers weten Spanje ook te vinden voor een golfvakantie. Spanje heeft golfers heel veel te bieden. Er zijn zo veel golfbanen en ressorts dat het moeilijk is om een keus te maken. Golfen in Spanje voelt alsof u in een walhalla terecht bent gekomen. De meeste golfbanen bevinden zich in het zouden aan de Costa del Sol. U moet dan wel tegen de hitte kunnen. Noordelijker zijn ook fantastische banen en het is er iets koeler. Kortom een vakantie naar Spanje is zeker interessant als u wilt golfen.

Naast golfen, zonvakantie of stedentrip heeft Spanje nog veel meer te bieden voor een geweldige vakantie. U kunt er ook op vakantie gaan voor sportiviteit. Denk bijvoorbeeld aan bergbeklimmen, mountainbiken, duiken en paragliding. Spanje is het vakantieland met de meeste faciliteiten. Voor een geweldige vakantie moet u dus naar Spanje. Als u alles wilt weten over een vakantie naar Spanje, kijk dan ook op http://www.spanje-vakantie.info . Dit is de meest complete reisgids over Spanje. U vindt er alles als u een vakantie naar Spanje wilt boeken.

Informatie over musea, architectuur, cultuur, lifestyle, sport maar ook handige informatie over documenten, alarmdiensten en wetgeving. U vindt er echt alles over Spanje en u mag deze informatie niet missen als u op vakantie gaat naar Spanje.

Beeldmateriaal: Andreas Hermsdorf  / pixelio.de & Waldili / pixelio.de

Comments (1)

Spanje is een geweldige plek om te bezoeken en plezier te hebben met de familieleden en vrienden .. Ik ben er geweest meerdere malen en de stranden zijn geweldig .. De attracties zijn prachtig, de Spaanse cultuur, eten ook onderscheiden van andere landen ..

Write a comment