Uitje naar Tortosa

0

Posted by Redactie | Posted in Vakantie | Posted on 25-09-2013

Schlagwörter: , , , ,

In het zuiden van Catalonië, in Tarragona, vind je de prachtige stad Tortosa, de hoofdstad van het gebied van de Lage Ebro. Tortosa is een van de meest interessante Catalaanse steden die je kunt bezoeken en het is perfect voor een uitje.

Besalu, een andere bestemming van Catalonië met Travelgenio

Besalu, een andere bestemming van Catalonië met Travelgenio

De stad heeft een rijke historie doordat in deze stad de Romeinen, Christenen en Moslims, hun sporen hebben achtergelaten op elke straathoek.

Toeristische attracties in Tortosa door Travelgenio

Tortosa heeft een architectonisch, historisch en artistiek erfgoed. Het heeft veel middeleeuwse gebouwen, zoals het San Juan of ZUDA kasteel, dat eerst gebouwd door de Romeinen en geconsolideerd door de moslims. Er zijn ook andere uit andere periodes tot aan de 17e eeuw, zoals de Sitjar of Fuerte Tenazas vestingwerken.

Wat je zeker moet bezoeken is de kathedraal van de St. Mary’s, gelegen aan het oude Romeinse Forum en vervolgens de moskee.

Het Jodendom was een van de bekendste vanwege alle activiteiten.

De Reales Colegios de Tortosa is een van de culturele centra van de stad, waar bezoekers alles over de renaissance in de stad kunnen ontdekken, evenals de San Jaime en San Matías, waar de Italiaanse invloed is opmerkelijk is.

Er zijn andere wonderen van na de middeleeuwen, zoals uit de barok en zelfs het modernisme.

Tortosa heeft ook een verscheidenheid aan musea, bijvoorbeeld het Tortosa Museum en de historische archieven. De traditionele feesten zijn andere bezienswaardigheden van Tortosa, met het Reinassance feest dat in juli wordt gevierd en de Fiestas Mayores tijdens de eerste week van september volgens rekening Travelgenio. Tortosa is ook omringd door natuur, zodat bezoekers vele activiteiten kunnen ondernemen, zoals canyoning, klimmen, surfen in de Ebro of de Greenway routes in het natuurpark van Es Ports.

Write a comment