Top 5 parkvakantie met het hele gezin

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Landen, Reizen, Tips, Vakantie, Zon | Posted on 22-06-2012

Schlagwörter: , , , , ,

vakantieparkNederland beschikt over diverse vakantieparken, verspreid over het land. De vakantieparken zijn doorgaans gunstig gelegen in bijvoorbeeld een bosgebied, duingebied, direct aan de kust of in de buurt van een groot meer. Voor een heerlijke vakantie hoeft u niet ver van huis te gaan. Een vakantiepark is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.

Hieronder vindt u een overzicht van de top 5 vakantieparken van Nederland.

1. Vakantiepark Dierenbos ligt in de nabije omgeving van ’s-Hertogenbosch en beschikt over een modern park voorzien van alle gemakken. U kunt op het park kamperen of een vakantiehuis huren. Het park wordt omringd door een uitgestrekte natuur met vele wandel- en fietsroutes. Ook kunt u hier vele culturele bezienswaardigheden bezoeken, waaronder het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch, de Sint Janskathedraal en Kamp Vught. Daarnaast is er in het park zelf ook veel te beleven. Een overdekte zwembad, tennisbanen, bowlingbanen en een midgetgolfbaan zijn enkele voorbeelden van de vele faciliteiten. Daarnaast zijn er in het park diverse locaties om te eten en drinken. In het park vindt u een restaurant, snackbar en een supermarkt. Het park biedt animatie voor de kinderen en ontspanning voor de ouders. Kortom, het park beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor het hele gezin.

2. Het Vakantiepark Ooghduyne is gelegen in Noord-Holland, direct naast Julianadorp aan Zee. Met het hele gezin kunt u hier heerlijk genieten van de veelzijdige natuur. Met het strand en zee op korte loopafstand, beschikt het park over verschillende vakantiehuizen en strandhuisjes. Daarnaast heeft het vakantiepark vele faciliteiten, zoals een golfbaan, tennisbaan, een overdekt zwembad, restaurants en een supermarkt. Hier kunt u volop genieten van de natuur, cultuur en watersportactiviteiten. Voor nog meer informatie over vakantieparken in Noord-holland kijk op parkvakanties.

3. Vakantiepark Beekse Bergen bevindt zich in een prachtig Brabants recreatiegebied. Het park is omgeven door water en natuur. Het grote Victoriameer met zandstrand lig centraal in het vakantiepark. Op loopafstand van het park bevindt zich het grote Safaripark Beekse Bergen. Het vakantiepark beschikt over kampeerplaatsen, verschillende soorten vakantiehuizen, watersport- en vele andere activiteiten en diverse faciliteiten waar u iets kunt eten en drinken. Het park staat garant voor avontuur en gezelligheid voor zowel jong als oud.

4. Vakantiepark De Krim is gelegen op het eiland Texel. Het vakantiepark bevindt zich in De Cocksdorp en is zeer geschikt voor het gezin of de hele familie. Op het Waddeneiland kunt u genieten van een wandeling of een fietstocht door de duinen. U kunt heerlijk zwemmen in de zee of gebruik maken van de vele faciliteiten van het park, waaronder diverse restaurants, een supermarkt en een zwembad.

5. Op Ameland ligt het Vakantiepark Boomheimke met het natuurgebied Jan Roepesheide direct om de hoek. Het vakantiepark bevindt zich aan de voet van de Hollumer duinen waar u heerlijk kunt genieten van de omliggende natuur. Het park is een bestemming bij uitstek voor het hele gezin en voor allen die willen genieten van de rust en de ruimte.

Beeldmateriaal:Tourismusregion Katschberg/Rennweg – Flickr

Write a comment