Top 5 beste reisverzekeringen.

1

Posted by Redactie | Posted in Algemeen, Tips, Vakantie | Posted on 17-07-2012

Schlagwörter:

rolstoelReisverzekeringen verschillen behoorlijk in dekking en voorwaarden.
Over het algemeen bestaat een reisverzekering uit een basispakket waarop aanvullende modules afgesloten kunnen worden. Door de juiste modules in de verzekering op te nemen kom je niet voor verrassingen te staan.

De beste reisverzekering is er dus een die aansluit op je persoonlijke behoeften. Jaarlijks worden er door verschillende partijen onderzoek gedaan naar de reisverzekering met de beste verhouding tussen de premie en de dekking. Op doorlopendereisverzekering .net vind je een overzicht van de beste reisverzekeringen van dit moment.

De dekking van de reisverzekering kan je voor een groot deel zelf bepalen tijdens het online afsluiten. Kies eenvoudig de modules die van toepassing zijn. Ga je bijvoorbeeld met de auto op vakantie dan kan een aanvullende dekking voor automobilistenhulp nog goed van pas komen. Wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit kan je gedurende de looptijd vaak nog aanpassingen doen op in de dekking.

Aanvullende dekkingen:
- Automobilistenhulp
- Wintersport dekking (ook voor gevaarlijke sporten)
- Medische kosten (aanvulling op basisverzekering)
- Annuleringsdekking

Naast kortlopende en doorlopende reisverzekeringen zijn er ook nog speciale reisverzekeringen voor wereldreizigers en studenten. Een zogeheten Globetrotter reisverzekering heeft een uitgebreidere dekking en een langere maximale aaneengesloten reisduur. Wanneer je ook wilt gaan werken of studeren in het buitenland dan is een globetrotter reisverzekering de beste keus.

Beeldmateriaal: RainerSturm  / pixelio.de

Comments (1)

√ Alleen de beste reisverzekeraars. √ Premies en voorwaarden vergelijken. √ Reisverzekering eenvoudig afsluiten. √ Polis ontvang je direct per e-mail. √ Ook telefonisch advies (kantooruren). √ Dé specialist in reisverzekeringen!

Write a comment