Thailand: Niet voor niets zo populair

1

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Reizen | Posted on 30-09-2011

Schlagwörter: , , ,

542460_web_R_K_B_by_Arno Nehlsen_pixelio.deThailand is één van de meest populaire vakantielanden ter wereld en dat is niet verwonderlijk: de cultuur en natuur zijn er onovertroffen, de mensen vriendelijk, de toeristische mogelijkheden zeldzaam gevarieerd en de infrastructuur uitstekend. Je kunt er gemakkelijk reizen, onder meer met de trein en vliegtuig.

De veiligheid van het land maakt het ook voor veel individueel reizende vakantiegangers aantrekkelijk. Het draagt er toe bij dat Thailand een ultieme backpackers bestemming is. Je ziet backpackers uiteraard in Bangkok en andere grotere steden maar vooral ook op de vele eilanden, zoals Koh Samui en Koh Tao. Een ‘geheimtip’: Pai, een plaats ten noorden van de stad Chiang Mai. Een soort hippiestadje waar je eigenlijk niet meer weg wilt als je er bent. En heel wat toeristen hebben dat inmiddels ook gedaan.

Op de website opReisGids.nl staat een hele serie aan artikelen over Thailand, met onderwerpen zoals de badplaatsen en eilanden, het eten en de evenementen, het groene en authentieke noorden en Bangkok. Interessant voor degenen die overwegen er voor de eerste keer naar toe te gaan. Hetgeen eigenlijk iedereen zou moeten doen die er nog niet geweest is.

Beeldmateriaal: Arno Nehlsen / Pixelio.de

Comments (1)

Ik heb ook met u eens dat Thailand is een van de beste bestemming vakanties hebben .. Er zijn vele attracties waar men kan bezoeken en plezier hebben .. Het eten is erg geweldig .. U zult blij zijn te zijn op een dergelijke plaats ..

Write a comment