Start wintersportseizoen

0

Posted by Redactie | Posted in Vakantie, Wintersport | Posted on 02-10-2013

Schlagwörter:

628874_web_R_K_B_by_berggeist007_pixelio.deDe start van het nieuwe wintersportseizoen staat weer voor de deur. Het aantal boekingen ligt momenteel nog enigszins achter in vergelijking met het aantal boekingen in voorgaande jaren. Hoogtijd dus voor wat extra aandacht voor de nieuwste trends op wintersportgebied, om alvast een beetje in de stemming te komen.

Achterblijvende boekingen

Dat de wintersport boekingen voor de wintersportvakantie wat achterblijven bij vorig jaar, heeft naar alle waarschijnlijkheid niet alleen te maken met de economische crisis, maar ook met de concurrentie op internet. Hierdoor wachten vakantiegangers steeds vaker  tot het laatste moment met het boeken van een wintersportvakantie.

Nieuwste trends op wintersportgebied

Als je op grote hoogte in de vrieskou zit dan is het erg belangrijk om voor een goede uitrusting op wintersportgebied te zorgen. Voor zogeheten ‘freeriders’ is er een handig hulpmiddelmiddel op de markt, namelijk een rugtas die tevens een airbag is. Zo’n airbag zorgt ervoor dat je een grotere overlevingskans hebt als je onverhoopt in een lawine terechtkomt.
Voor de serieuze wintersporter is een rugbeschermer ook geen overbodige luxe. Een rugbeschermer was al bekend als hulpmiddel in de motorsport, maar bewijst ook goede diensten op

wintersportgebied

Last but not least: skisokken. Investeer in kwaliteit, dan spaar je niet alleen je voeten, maar zitten je skischoenen gelijk ook een stuk beter!

Beeldmateriaal: berggeist007/ pixelio.de

Write a comment