Spiksplinternieuwe hotels en resorts in Turkije: u kijkt uw ogen uit!

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Landen, Tips, Vakantie, Zon | Posted on 26-06-2013

Schlagwörter: , , , , , ,

Op het nieuws horen we de laatste jaren veel over crises. Eerst de financiële crisis, toen een bankencrisis en nu een eurocrisis. Maar voorlopig lijken ze in Turkije er niet op te rekenen dat al die crises ook gaan leiden tot minder toeristen, want ook afgelopen jaar zijn ze weer flink aan het bouwen geweest. Het resultaat: een aantal prachtige, over-de-top luxe en zeer grote hotels en resorts zijn uit de grond gestampt om de Europese toerist de vakantie van het leven te bieden.

267770_web_R_K_B_by_RainerSturm_pixelio.deMen zou toch zeggen dat er ondertussen genoeg hotels in en rondom Antalya te vinden zijn. Maar afgelopen mei (2013) heeft een nieuw resort haar deuren geopend: Vertia Luxury Resort. Dit 5 sterren hotel is in alle opzichten uniek. Luxe, stijl, ruimte en moderniteit zijn in alle hoeken en gaten van het hotel verwerkt. Soms krijgt u het gevoel dat u door een paleis of museum loopt in plaats van een hotel. Ook buiten heeft men zich niet ingehouden. Met een prachtig privé strand, zeven grote zwembaden en een uitgebreid Aquapark met zwembaden biedt men genoeg vertier mogelijkheden voor jong en oud.

Iets verder oostwaarts, maar ook gloednieuw, ligt White City Resort Alanya. 5 sterren en uitermate luxe, modern en strak ingericht. U verblijft hier bovendien op basis van een ultra all inclusive formule.SONY DSC Dat betekent een onbeperkte hoeveelheid aan ultieme luxe, comfort en kwaliteit. Het hotel ligt direct aan de Middellandse Zee en heeft een privé strand, zodat u daar ongestoord kunt werken aan uw kleurtje. Dit resort is niet bijzonder geschikt voor kinderen, dus als gast zonder kind vindt u hier de rust en comfort die u zoekt tijdens uw vakantie.

De hierboven genoemde hotels zijn stuk voor stuk erg mooi, dat valt bijna niet te ontkennen. Maar er zijn gelukkig nog een heleboel andere opties wanneer u met vakantie wilt naar Turkije. Het land staat voor een groot deel bekend om haar stranden, maar ook het binnenland, de steden en dorpjes zijn erg de moeite waard. Overweeg dus ook eens om uw resort te verlaten om het ware Turkije te gaan ontdekken. U zult zien dat het een bijzonder land is.

Bron beeldmateriaal: Rainer Sturm / Karl Strebl – Pixelio.de

Write a comment