Single reizen – ga op vakantie met miljoenen andere alleenstaanden!

0

Posted by Redactie | Posted in Vakantie | Posted on 14-10-2013

Schlagwörter:

599340_web_R_K_by_I. Rasche_pixelio.deVoor singles is een vakantie plannen niet altijd even leuk. Er komen veel vragen naar voren, zoals met wie ga ik op vakantie? Kunnen of willen mijn vrienden en/of familie mee of naar dezelfde plek als waar ik naar toe wil? Wil ik wel in een groepsreis met andere stellen onderweg zijn? Gelukkig bestaat er ook nog een andere mogelijkheid, en dat zijn single reizen. Als je nog nooit hebt stil gestaan bij singles reizen, dan geven wij hierbij enkele redenen waarom je aan een alleenstaande reis eens een keer daadwerkelijk zou moeten deelnemen.

Met single reizen ontmoet je veel nieuwe mensen en rust je tegelijkertijd heerlijk uit en leer je een nieuw land kennen.
Op single reizen ontmoet je mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij: ze zijn single en houden van reizen.
Veel singles die weleens soortgelijke reizen gedaan hebben, houden daar veel contacten en vriendschappen aan over. En sommigen zelfs een vaste relatie!
Tijdens reizen voor singles leer je andere singles in een ontspannen sfeer kennen, weg uit de drukte en beslommeringen van thuis. Dit is vaak een goede voedingsbodem voor liefde en romantiek, dus bij elke singles reis bloeien er altijd wel een paar prille liefdes op.

Wat past bij jou?

Er bestaan verschillende soorten single reizen, zodat er gekozen kan worden welke richting je wilt opslaan. Ben je weg van zon, zee en strand dan kun je kiezen uit talloze strandvakanties voor singles, of speciale cruisevakanties waarbij je in de stralende zon diverse Caribische bestemmingen aandoet terwijl je aan de bar samen met andere singles geniet van een cocktail. Houd je meer van avontuur, dan heb je de keuze uit allerlei single reizen naar verre landen, zoals Peru, Thailand of Zuid-Afrika. Voor sportievelingen zijn er ook nog bijvoorbeeld fiets-, paardrij- en bergbeklimvakanties voor singles.

Single reizen Vs. Groepsreizen

Veel mensen vergelijken single reizen met groepsreizen, en tot op zekere hoogte zijn er ook wel overeenkomsten. Toch staat je individuele vrijheid bij single reizen veel meer voorop. Er worden bij single reizen wel groepsactiviteiten georganiseerd, maar je bent nooit verplicht om daar aan mee te doen. Juist bij single reizen word je gestimuleerd om wat met één iemand anders te gaan doen. En niet zonder reden natuurlijk…

Beeldmateriaal: L. Rasche/ pixelio.de599340_web_R_K_by_I. Rasche_pixelio.de

Write a comment