Populaire vakantiebestemming

2

Posted by Redactie | Posted in Onderzoek, Reizen | Posted on 03-02-2010

Schlagwörter: , , , , , , , ,

Frankrijk, Duitsland en Spanje zijn onder de Nederlanders populaire vakantiebestemmingen. In 2009 zaten deze landen in de top 10 meest populaire bestemmingen. Niet zo´n onverwachte uitkomst. Volgens mij zitten deze vakantiebestemmingen al jaren in onze top 10. We blijken het dus niet zo ver van huis te zoeken.  Hoe ziet dat eruit voor 2010? Weer hetzelfde, of blijkt er toch verandering in te komen? Volgens de hotelboekingssite Hotels.com, onderdeel van Expedia,  komt er wel degelijk een verandering in! De site voorspelde op basis van haar boekingsgegevens dat het Oosten populair zou worden in 2010, waaronder Istanbul, Beiroet, Marrakech en Varna. Zijn de Nederlanders misschien uitgekeken op onze buurlanden? Ik ben benieuwd hoe het er voor 2011 uitziet.

Comments (2)

Frankrijk, Duitsland en Spanje behoren tot de meest populaire reisbestemmingen. Al deze bestemmingen heeft verschillende toeristische attracties. Mijn favoriete bestemming is Spanje. Het heeft undefined schoonheid en geweldige toeristische attracties. Men kan ervaren onvergetelijke reiservaring door een bezoek aan Spanje.

Het is geweldig om te weten dat Frankrijk, Duitsland en Spanje tot de top van de toeristische bestemmingen horen… Al deze bestemmingen zijn al mijn favoriete bestemmingen … Men kan een onvergetelijke reiservaring hebben door het bezoeken van een van deze bestemmingen ..

Write a comment