Parkeren Schiphol

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Overig | Posted on 17-10-2011

Schlagwörter: ,

Een vakantie is vaak duur, mensen vergeten dat ze kunnen besparen op de parkeerkosten voor parkeren op Schiphol. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden voor parkeren Schiphol.
Aanbieders parkeren Schiphol
Naast het alleen parkeren bij Schiphol zelf, Smart Parking Schiphol, kan men ook parkeren op verschillende locaties rond en bij Schiphol. Deze aanbieders zijn vaak een stuk goedkoper dan Schiphol P3 parkeren en bieden verschillende parkeerdiensten aan.
Valet Parkeren
Valet parkeren is een vorm van parkeren waarbij u met de auto naar de vertrekhal van Schiphol rijdt. Een medewerker van een parkeer bedrijf neemt uw auto over en parkeert bij hun parking. U zet u vakantie door en na terugkomst wacht men met uw auto bij de vertrekhal van Schiphol.
Kort parkeren Schiphol
Wanneer u iemand ophaalt of weg brengt dan kunt u het beste kort parkeren bij Schiphol. U kunt hier tot maximaal 48 uur parkeren. Parkeren kunt u bij P1 en P2 en dit kost 4 EUR per uur tot maximaal 27 EUR per dag.

Lang parkeren Schiphol
Wanneer u op vakantie gaat dan is lang parkeren Schiphol voor u de beste optie. Met uw eigen vervoer naar Schiphol toe komen en na terug komst van uw vakantie geen hinder hebben van nacht treinen of vertraagde treinen. De meeste aanbieders van parkeren rondom Schiphol hebben aantrekkelijke prijzen voor lang parkeren Schiphol. Dit varieert van 4 EUR of 5 EUR per dag. Let wel dat u de aanbieders goed met elkaar vergelijkt. Goedkoop is in dit soort gevallen ook vaak duurkoop.

Schiphol parkeren
Er zijn verschillende vormen van parkeren bij Schiphol. Dit moet ook wel, op Schiphol zijn er jaarlijks honderd duizenden bezoekers met allemaal verschillende behoeften. Of nu kort, lang of smart parkeert. Met de ruime keuze van aanbieders, de voordelige prijzen, de goede bereikbaarheid heeft Schiphol altijd plek voor u.

Write a comment