Parkeren op Schiphol

0

Posted by Redactie | Posted in Tips, Vakantie | Posted on 16-10-2013

Schlagwörter: , ,

SchipholParkeren is altijd een vast probleem voor hen die met de auto van huis naar vliegveld rijdt. Soms is er geen andere mogelijkheid of is het simpelweg praktischer om met de auto naar het vliegveld te rijden. Doorgaans vraagt men een vriend, collega of familielid om even heen en weer te rijden, maar dat is niet altijd een optie. Wanneer u zeker wilt weten dat uw auto veilig en voordelig staat geparkeerd maakt u gebruik van een voordelige parkeerplek bij of op het vliegveld. Een van die voordelige parkeerplekken kunnen we vinden op Schiphol.

Schiphol was altijd lastig te bereiken en er was nauwelijks parkeerplek, laat staan betaalbaar voor de simpele particulier. Schiphol heeft daar een einde aan gemaakt. Parkeren op Schiphol is nu mogelijk en nog betaalbaar ook. Hieronder kunt u een aantal voordelen van parkeren op het grootste vliegveld van Nederland vinden:

  • Uw auto staat 24/7 onder (camera)toezicht van gecertificeerde beveiliging;
  • U kunt zo lang parkeren als nodig is;
  • Lang parkeren is geen enkel probleem en ook het tarief dat daar tegenover staat is zeer aantrekkelijk;
  • Wanneer u Schiphol parking zakelijk gebruikt dan kunt u de kosten fiscaal aftrekken;
  • Er is een abonnement beschikbaar waardoor u tijd en geld kunt besparen.

Schiphol is een van de drukste vliegvelden ter wereld en natuurlijk hét vliegveld van Nederland, maar is ook absoluut de grootste van Nederland. Schiphol is een stad op zichzelf als we alleen al naar het formaat kijken van het vliegveld, maar is tevens onderdeel van Amsterdam en daarmee wereldwijd bekend en beroemd. Schiphol parking is voor zowel particulieren een uitkomst als voor zakelijke gebruikers die veel op zakenreis gaan via Schiphol. Langdurig parkeren op Schiphol is ook voor hen die veertien dagen of langer op vakantie gaat en dus zijn of haar auto parkeert op het populaire vliegveld.

Beeldmateriaal: pixelio.de

Write a comment