Paradijselijk Koh Lipe

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Cultuur, Natuur, Reizen, Vakantie, Zon | Posted on 04-05-2012

Schlagwörter: , ,

Thailand-Koh LipeHet wonderschone Koh Lipe was lange tijd een onbekend eiland in de Andaman Zee ten zuiden van Thailand. Nu is het idyllische eiland hot, maar dit prachtige stukje Thailand wordt gelukkig nog steeds niet overspoeld door massatoerisme. Koh Lipe is dan ook een goede plek voor het beleven van een heerlijke vakantie.

Koh Lipe kun je alleen per boot bereiken en de meeste ferry’s komen aan in Pattaya, een plaats die bijzonder populair is onder reizigers. Langs de kust bij Pattaya kun je in het heldere water prima snorkelen. Je vindt hier een aantal leuke resorts, variërend van eenvoudig tot bijzonder luxe. De prijzen variëren natuurlijk eveneens en de accommodaties lopen uiteen van basic houten huisjes tot stijlvol ingerichte strandbungalows die van alle gemakken zijn voorzien.

Ook Karma Beach in Thailand laat aan jou als reiziger niets te wensen over. Parelwitte stranden lopen naadloos over in de helderblauwe zee. Aan het strand vind je talloze palmbomen die prima beschutting bieden tegen de zon.

In de omgeving van Koh Lipe bevinden zich nog tal van onbewoonde eilandjes die je per boot binnen een kwartier tot een uur varen kunt bereiken. Zeker een aanrader als je ook eens op een echt onbewoond eiland wilt zitten.

Beeldmateriaal: Argenberg – Flickr

Write a comment