Ontdek de mysteries van Namibië

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Reizen | Posted on 26-09-2011

Schlagwörter: , , , , , ,

Namibië is een land van een ongekende schoonheid. Een land waar men zich nog volledig alleen op de wereld kan wanen en een met de natuur. Maar ook een land waar men zich verbaast over de rijke flora en fauna, zelfs in de dorre woestijn. Laat u in vogelvlucht meevoeren langs de hoogtepunten van dit mysterieuze land.

In het noorden van Namibië bevindt zich een van de mooiste nationale parken van Afrika, het Etosha National Park, waar u picknickend kunt genieten van wilde dieren
die voorbij trekken. Geen ander natuurgebied in Afrika brengt u zo dicht bij zoveel dieren. Zeker een stop waard tijdens een vakantie in dit Afrikaanse land.

Woestijnen zijn niet saai en eentonig zoals u misschien zou denken. In het binnenland van Namibië is het de woestijn die verbazing zal wekken. Hier leven nog de echte woestijnolifanten. Ook vele kleinere dieren hebben hun leefgebied in deze dorre natuur. Bij de kust van Namibië lopen woestijn en oceaan letterlijk in elkaar over. Bijzondere bezienswaardigheden hier zijn de Skeleton Coast en meer zuidelijker, de prachtige Sossusvlei. Rode duinen bieden een fraai spektakel bij zonsondergang. Bij de kust zijn er ook diverse gezellige badplaatsen en kunt u zeehondjes zien. Nog meer naar het zuiden bevindt zich de meest spectaculaire kloof van Afrika, de Fish River Canyon. Hiervandaan wordt een vakantie in Namibië vaak gecombineerd met een reis door Zuid-Afrika.

Namibië is een land waar een grote verscheidenheid aan landschappen zorgt voor een fascinerende en mysterieuze vakantie. Lees meer over alle natuurgebieden en het organiseren van een Namibie reis op Naturescanner.nl

Write a comment