Voor ieder wat wils in Noord-Beveland

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Reizen, Vakantie | Posted on 20-02-2014

Schlagwörter: , ,

Noord-BevelandOf het nu rust en ruimte, actief en gezond of zon, zee en strand is, voor ieder is er wel wat wils in Zeeland. Een van de ideale uitgangspunten is Noord-Beveland, dit Zeeuws eiland kent nog geen massa-toerisme en is een van de dunst bevolkte gebieden van Nederland. Maar dat wil niet zeggen dat er niks te beleven is. De prachtige zandstranden en uitstekende wandel- en fietspaden bieden u de gelegenheid om te genieten van de natuur.

Aangezien het eiland in het oosten en noorden aan de Oosterschelde grenst, ten zuiden zich het Veerse meer bevind en in het westen de Noordzee de grenst bepaald, zijn de watersportmogelijkheden eindeloos. Voor een uitstapje hoef je ook niet ver weg. Richting de zee vindt u stormvloedkering Neeltje Jans, met bijbehorend deltapark. Dit biedt u de perfecte gelegenheid om eens wat meer te weten te komen over Nederlands bekendste bouwwerken.

Veder bevind Noord-Beveland zich te midden van de driehoek Middelburg, Zierikzee, Goes. Drie gezellige steden op nog geen half uurtje afstand, leuk om gezellig te gaan winkelen en een lekker hapje te eten. Verder is het dorpje Veere ook zeker een aanrader.

Ook voor overnachtingen is Noord-Beveland van alle markten thuis. Zo kunt u bij het Roompot Beach Resort zowel zelf uw kampeerspullen meenemen als verblijven in een van de gezellige vakantiehuizen of bungalows. Gaat u in de zomer liever met de fiets eropuit? Dan is dit dankzij de fietspontjes ook geen probleem. Vanuit de jachthaven van Roompot vertrekt er een fietpondje richting Zierikzee.

Bron: Fotobox  / pixelio.de

Write a comment