Moorddiner tijdens je vakantie

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Events | Posted on 13-12-2011

Schlagwörter: , ,

Niet iedereen heeft tijd en geld om in het vliegtuig te stappen op weg naar een verre bestemming. Maar een vakantie in eigen stad hoeft daarom niet minder leuk te zijn! Zo zijn er tal van leuke events, activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland te vinden. Op zoek naar een nieuwe ervaring of een uitdaging? Probeer dan het moordspel eens uit tijdens je vakantie.

Plant u een etentje met collega’s of vrienden maar je zou er liever iemand willen zien vertrekken? Misschien begeer je al langer een bepaalde positie in het bedrijf of is je zwager in jouw ogen totaal ongeschikt voor je zus? Dan heb ik voor u de oplossing, ga heerlijk dineren en stop uw rivaal een paar jaartjes in de cel!

Bij dit Moorddiner is niets wat het lijkt. Zo zit uw gezelschap heerlijk aan het voorgerecht en zo stormt de politie binnen. Wat blijkt? Er is een moord gepleegd. Uiteraard is de politie in Amsterdam uiterst incapabel en zal de groep de moord moeten oplossen, een geweldige mogelijkheid om voor eens en altijd af te rekenen met uw klopgeest.

Met wat tactisch gemanoeuvreer hitst u de hele groep in no time op. Probeer alleen zelf niet  verdacht te raken…

Write a comment