Mooiste hotels – Wynn Las Vegas & Encore Resort

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Activiteiten, Bijzonder, City trip, Steden, Tips, Vakantie | Posted on 05-07-2013

Schlagwörter: , ,

Wynn Las Vegas & Encore Resort 1

In Las Vegas vind je heel veel mooie en indrukwekkende hotels die aan alle eisen van de gasten voldoen. Van het Wynn Las Vegas & Encore Resort wordt gezegd dat het één van de mooiste hotels van Las Vegas is. Dit hotel ligt aan de beroemde Strip en beschikt over ruime kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. Een overnachting in dit spectaculaire hotel is niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt ook “gewoon” een balletje slaan op de golfbaan of een hapje eten in één van de restaurants. Maar of je er nu slaapt of niet! Je kijkt je ogen hier uit….

Wynn Las Vegas & Encore Resort is een enorm hotel met veel luxe kamers en een scala aan faciliteiten. Er wordt gefluisterd dat dit één van de mooiste hotels van Las Vegas (of zelfs de wereld) is.  Dit gaat dan ook gepaard met een aardig hoog prijskaartje. De goedkoopste kamer kost ongeveer 160 euro per nacht, wat niet schrikbarend hoog is. Maar een verblijf in één de meest luxe suite kost je bijna 750 euro per nacht.

Wynn Las Vegas & Encore Resort 3Het hotel is opgedeeld in twee delen, namelijk Wynn Resort en Encore Resort. Alle kamers en suites zijn ruim ingericht en van alle gemakken voorzien. De kamers en suites bieden een prachtig uitzicht over de Strip of golfbaan. Zelfs de “standaard” kamers zijn erg luxe met een kleine zithoek en een grote badkamer met bad. De meest luxueuze suites in het hotel zijn de tower suites. Deze hebben een eigen ingang en beschikken over privé zwembaden, eetkamers, bars, etc.

Voor velen is het misschien niet mogelijk om in het Wynn Las Vegas & Encore Resort te verblijven, aangezien de prijzen van een overnachting best hoog zijn. Toch is het mogelijk om het hotel te bezoeken om te gaan golfen of een hapje te eten. Er zijn talloze restaurants met verschillende thema’s, zoals Italiaans, Aziatisch, ijs, steakhouse, vis, veganistisch, patisserie, etc. Of wat te denken van een dagje spa of een lekker cocktail in één van de bars, lounges of clubs. De vijf clubs van Wynn Las Vegas & Encore Resort behoren tot de succesvolste clubs van Las Vegas, waar bekende DJ’s vaak optreden en veel bekende mensen zich tot de gastenlijst rekenen.

Wynn Las Vegas & Encore Resort 2Feestjes vinden zich vaak binnen en buiten plaats. Alle clubs hebben namelijk ook een plek aan het zwembad. Ook is er Encore Beach Club, dat zich alleen buiten bevindt. Hier kun je lekker feesten aan het zwembad. Het huren van een privé cabana met voorzieningen als een minikoelkast, televisie en diverse stoelen, tafels en banken is mogelijk. Ook is er een zwembad bij Encore waar topless zonnen is toegestaan. Wynn Resort heeft ook twee zwembaden met jacuzzi en prachtige tuinen, waar het wat rustiger vertoeven is dan bij de zwembaden van Encore.

Zoals elk groot hotel in Las Vegas heeft Wynn Las Vegas & Encore Resort ook een show als publiekstrekker, en op dit moment is dat Le Rêve – The Dream. Dit is een indrukwekkende dansshow waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van water. Ook het casino en de country club worden veel bezocht in het hotel.

Leuk om te vertellen is dat diverse restaurants en ruimtes door verschillende interieurontwerpers onder handen zijn genomen. Dit heeft geresulteerd in totaal verschillende indrukwekkende ruimtes, waar uren voor nodig is om alle details op te nemen. Zo is er een restaurant in het thema Frank Sinatra in Encore Resort en een prachtige tuin met bloemen en lichtjes in het Wynn Resort.

Write a comment