Lastminute

0

Posted by Redactie | Posted in Algemeen, Landen, Tips, Vakantie, Zon | Posted on 15-06-2012

Schlagwörter: , , , ,

zon zee strandWat ons betreft mag het zomerse weer in Nederland aanhouden. Helaas kunnen wij hier hier niets aan veranderen en is het maar afwachten wanneer de zon voor een lang tijd door gaat breken. Veel Nederlanders hebben dan ook besloten om te kiezen voor een last minute vakantie naar zon, zee en strand!

Volgens diverse reisorganisaties is de run op last minute vakanties begonnen na het pinksterweekend toen het mooie weer niet aan bleef houden. Mensen zijn massaal op zoek gegaan naar last minute zonvakanties. Vooral last minutes naar traditionele landen als Spanje, Frankrijk, Turkije en Portugal zijn erg in trek. Opmerkelijk is dat er minder verre reizen worden geboekt. Mensen die nog geen last minute vakantie hebben geboekt maar dit op het allerlaatste moment wel van plan zijn hoeven zich geen zorgen te maken, er zijn nog voldoende zonvakanties verkrijgbaar.

Uit onderzoek van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisaties (ANVR) is gebleken dat steeds meer mensen later hun vakantie boeken. Een ander opvallend kenmerk is dat de tijd tussen boeken en vertrek vaak minimaal is. De economische crisis is een belangrijke oorzaak van  deze trends in de reisbranche.

Wil jij tijdens jouw vakantie ook je kans verhogen op zomerse dagen? Kies dan voor een last minute vakantie naar de zon! Ziezo vakantiehuizen biedt nog een groot aantal vakantievilla’s, bungalows en appartementen aan op zonnige bestemmingen als Portugal, Griekenland, Turkije en Spanje. Verzeker jezelf van een zonovergoten vakantie door een last minute te boeken, het enige wat jij nog moet doen is de koffer inpakken en genieten!

Beeldmateriaal: Meindert Arnold Jacob – Flickr

Write a comment