Landgoed Grote Zand – vakantie vieren in Drenthe

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Algemeen | Posted on 07-05-2014

Schlagwörter: , , ,

Grote-ZandNet buiten Hooghalen in Drenthe ligt vakantiepark Landgoed Grote Zand. Gelegen middenin de natuur biedt de vakantiebestemming alle mogelijkheden voor een actieve, comfortabele en plezierige vakantie. Vanuit Het Grote Zand lopen fiets- en wandelpaden die door de mooiste landschappen van Drenthe leiden. De omgeving van Hooghalen is zeker een bezoek waard. Omgeven door prachtige bossen, een hoogveengebied en veel heidevelden biedt de omgeving rond Landgoed Grote Zand alle opties voor lange wandelingen en fietstochten. Ontdek bijvoorbeeld natuurgebied Het Hijkerveld, boswachterij Hooghalen of natuurgebied Het Groote Zand met daarin het gebied Witte Zand. Het Groote Zand bestaat voor grote stukken uit onbegroeid stuifzand, Witte Zand heeft daarentegen een fraai gevarieerd bos.

Landgoed Grote Zand is de juiste bestemming als u op zoek bent naar een comfortabel vakantiehuis in Drenthe. Op het vakantiepark staan verschillende typen huizen klaar voor een fijn verblijf. Sommige accommodaties hebben een eigen sauna maar er kan ook gekozen worden voor eenvoudige chalets. Ook aan grote groepen is gedacht. Luxe 12-persoons accommodaties bij Landgoed Grote Zand bieden zelfs grotere groepen een onvergetelijke vakantie.

Naast actief bezig zijn hele dagen, kunt u er ook voor kiezen om van comfort en rust te genieten en niets inspannends te doen. Op het vakantiepark kunt u gebruik maken van allerlei goede faciliteiten om de vakantie fantastisch te maken. Op het park is een binnenzwembad aanwezig met een apart peuterbad. Geniet in de sauna en stoombaden om maximaal tot rust te komen. En mocht de zon even niet schijnen, kunt u altijd aan uw kleur werken onder een van de zonnebanken op het vakantiepark.

Kijk voor meer informatie over de accommodaties en prijzen op de website van Landgoed Grote Zand en boek snel een heerlijke vakantie in Drenthe!

Write a comment