Haal het beste uit jouw stedentrip naar Barcelona

0

Posted by Redactie | Posted in Actief / Buitensport, City trip, Natuur | Posted on 09-12-2013

Schlagwörter: , , ,

BarcelonaJe stedentrip naar Barcelona is geboekt alleen nu wil je nog goede tips en informatie over Barcelona weten. Via internet kun je een hoop vinden en naast de talloze highlights zijn er ook prachtige verborgen juweeltjes, knusse boetiekjes en knusse straatjes te vinden in deze geweldige stad. Barcelona is voor jong en oud en dan ook erg leuk om te bezoeken voor iedereen. Bijna iedere Barcelona bezoeker komt zeker nog eens terug. De stad is enorm veelzijdig en wanneer je van de gebaande paden gaat kom je op plekken waar de locals zelf lunchen, boodschappen doen en elkaar ontmoeten.

Heb je je “huiswerk” gedaan, maar wil je liever met een local op stap? Of heb je te weinig tijd om je voor te bereiden op je stedentrip naar Barcelona? Ga dan op stap met een gids in Barcelona en krijg een goed overzicht van de stad en ontdek in een paar uur tijd de leukste en interessantste plekken! Het voordeel van een tour door Barcelona is, is dat je de gids alles kunt vragen en je veel tips mee krijgt voor de resterende dagen.

Het mooiste is om een combinatie te maken van een paar boeiende highlights zoals de panden van Gaudi, het Palau de la Musica en bijvoorbeeld de Ramblas, want die moet iedereen toch wel eventjes gezien hebben. Naast deze highlights is het leuk om de lokale sfeer te proeven, te verdwalen in onbekende wijkjes en de lunchen waar de echte Catalaan dat doet.
Wees gewaarschuwd! Wanneer je eenmaal een tripje Barcelona hebt geproefd dan wil je zeker weer terug!

Beeldmateriaal: barcelonainfo.nl

Write a comment