Info en tips over Ko Samui

0

Posted by Redactie | Posted in Vakantie, Zon | Posted on 02-10-2013

Schlagwörter: ,

619747_web_R_K_B_by_Manfred Schütze_pixelio.deKo Samui is het derde grootste eiland van Thailand en een ideale bestemming voor een paradijselijke strandvakantie. Het gehele jaar door kun je op Ko Samui genieten van zon en warmte en natuurlijk van de typisch Thaise gastvrijheid.

Paradijselijke stranden

Ko Samui is in eerste instantie bij veel vakantiegangers geliefd vanwege de paradijselijke stranden die er te vinden zijn. Het grootste strand op Ko Samui is Chaweng Beach, dat gelegen is aan de oostkust van het eiland. Chaweng Beach is ook een geschikte bestemming voor wie tijdens de vakantie graag het nachtleven induikt. Ook het strand van Lamai, dat te vinden is ten zuiden van Chaweng, is zeker een aanrader wat paradijselijk witte zandstranden betreft.

Zien en doen

Uiteraard bevinden zich op en rond Ko Samui ook een aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen. Een zo’n bezienswaardigheid is het Ang Thong National Marine Park, dat bestaat uit maar liefst 42 eilanden. Hier kom je niet alleen tropisch regenwoud tegen, maar kun je ook genieten van verlaten strandjes als Koh Mae en Thale Nai: een ‘green lagoon’. Ook de Na Muang watervallen die te vinden zijn in de nog ongerepte natuur in het binnenland van Ko Samui mag je zeker niet missen.

Beeldmateriaal: Manfred Schütze/ pixelio.de

Write a comment