Grüss Gott!

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Reizen | Posted on 04-10-2011

Schlagwörter: , , ,

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur en de echte skiërs en boarders kunnen niet wachten hun materiaal weer te waxen voor een nieuw seizoen met kakelverse sneeuw! Dat alles natuurlijk in het gezelligste skigebied van de Alpen; Tirol!
Waarom je scheel betalen in Frankrijk voor een kop koffie of een lekkere lunch op de berg? Het eten is in Tirol heerlijk dat alles voor Nederlandse prijzen. Daarnaast staan de Oostenrijkers bekend om hun gastvrijheid en après-ski!

Voor de jonge wintersportliefhebbers onder ons is er Westendorf. Het in de zomer zo rustige wandeloord wordt in de wintermaanden omgetoverd tot heus een Hollands sneeuwfestijn met gezellige bars en hotels waar het overloopt van Nederlandse gezelligheid!

Een absolute must is een bezoek aan het Brechhornhaus in Westendorf. Het op 1700m gelegen bergrestaurant en hotel wordt gerund door de familie Achleitner en het staat bekend om hun authentieke Tiroler keuken, waar uw schnitzel nog persoonlijk voor u en met smaak bereid wordt.
Vanaf het terras heeft u het mooiste uitzicht en waant u zich in het zonnetje ‘on top of the world’ in een ligstoel met een beker Glühwein. Vanaf het Brechhornhaus skiet u zo weer verder over de pistes.

Voor alle tips over vakantie in Tirol gaat u gewoon naar www.vakantietirol.nl!

Write a comment