Goedkope stedentrip

0

Posted by Redactie | Posted in City trip, Steden, Vakantie | Posted on 14-10-2013

Schlagwörter: , ,

BarcelonaDe wintermaanden worden door de meeste mensen gezien als de ideale periode om een stedentrip te maken. Het aanbod aan stedentrips is zeer uitgebreid, van steden dichtbij huis tot steden over de oceanen. In de winterperiode worden de meeste steden volledig omgetoverd in winterse sferen en dat geeft elke stad een heel andere sfeer. Zo worden steden in Duitsland volledig omgebouwd, waar dagelijks kerstmarkten plaats vinden. Steden zien er in de donkere dagen toch heel verlicht uit door alle versieringen. Ook steden in andere landen worden volledig omgetoverd zoals in Londen, Parijs, Rome en Milaan. Maar ook steden als New York, Washington en Singapore worden sfeervol aangekleed in deze periode.

Een stedentrip heeft voor een iedere een andere betekenis of doel. De een wil voor de cultuur en bezienswaardigheden naar een bepaalde stad en andere mensen willen weer heerlijk genieten van alles wat een stad te bieden heeft. Voor de meeste mensen geldt echter dat ze vooral voor de ontspanning op een goedkope stedentrip gaan.

Een stedentrip kan qua vervoer met diverse vervoersmiddelen uitgevoerd worden. Het meest populair blijft de auto, zolang de stedentrip makkelijk met de auto te bereiken is. Toch kiezen steeds meer mensen om het vliegtuig te pakken want de prijsvechters zoals EasyJet en Ryanair bieden hele goedkope vliegtickets aan naar de mooiste steden. Ook de trein en boot blijven populair en dan vooral voor een stedentrip richting Engeland. Een stedentrip hoeft niet veel te kosten, zolang er maar goed genoeg gezocht word kan iedereen een goedkope stedentrip maken. Vergelijk vooral diverse aanbieders van stedentrips om op een zo voordelig mogelijke manier een spectaculaire stedentrip te boeken.

Beeldmateriaal: pixelio.de

Write a comment