Goedkoop parkeren bij Schiphol

1

Posted by Redactie | Posted in Algemeen, Tips | Posted on 19-06-2012

Schlagwörter: , , , ,

SchipholSchiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Dagelijks maken passagiers zich klaar om op te stijgen, terwijl anderen na een deugddoende vakantie of een boeiende zakenreis weer aankomen.

Familieleden die iemand komen oppikken en vakantiegangers die voor langere tijd op reis gaan: allemaal hebben ze een parkeerplaats nodig. En liefst goedkoop. Op de luchthaven zelf zijn er uitgebreide parkeermogelijkheden tegen een redelijke prijs, maar rondom Schiphol vindt men vaak nog veel voordeligere parkings. Betrouwbare parkeerbedrijven met een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn Quick Parking, Budget Parking, All-In Parking, Central Parking en Bij Schiphol Parkeren. (meer informatie hier)

Parkeren op Schiphol
De luchthaven zelf biedt veel parkeermogelijkheden, zowel voor kort als lang parkeren. Schiphol Smart Parking is een voordelige optie voor vakantiegangers die hun auto voor langere tijd willen parkeren. Tijdig reserveren is de boodschap, want vol is vol. Bij Park & Travel 3 is men tegen een iets hogere prijs echter wel zeker van een parkeerplaats. Beide parkings liggen op vijf minuten van de terminal met de snelbus. Voor wie iemand komt afzetten of oppikken is er Short Stop Parking, met de eerste vijftien minuten gratis, en Visitors Parking voor als men langer wil blijven staan.

Met een luxueuze shuttle bus naar de luchthaven
Op enkele kilometers van de vertrekhal liggen de budgetvriendelijke parkeerbedrijven Quick Parking, Budget Parking en All-in Parking. Hier parkeert men de auto zelf op bewaakte terreinen en in overdekte garages. Een gratis luxueuze shuttlebus vervoert passagiers 24 uur op 24 zonder wachttijden of loopafstanden van en naar de terminal. Men kan gratis reserveren of annuleren tot 20 minuten op voorhand. Bovendien liggen de prijzen van deze parkeerplaatsen veel lager in vergelijking met Schiphol.

De auto laten parkeren door een professionele chauffeur
Een andere mogelijkheid is Valet Parking Schiphol ; zelf naar de vertrekhal rijden en de auto veilig en goedkoop door een beroepschauffeur op een beveiligd terrein laten parkeren. Bij terugkomst staat hij direct weer aan de vertrekhal klaar zodat men onmiddellijk naar huis kan rijden. Bij Central Parking en Bij Schiphol Parkeren kan men tegen een lage prijs dag en nacht beroep doen op deze service. Snelheid is troef want er dient slechts een kwartier op voorhand bevestigd te worden. Bovendien hoeft men niet met koffers te sjouwen of een bus naar de luchthaven te nemen.

Beeldmateriaal: andynash – Flickr

Comments (1)

Ik heb laatst een parkeerplaats geboekt bij een externe aanbieder en dat scheelde me toch vele euro’s.

De rit naar schiphol duurde slechts 3 minuten en ik werd vriendelijk ontvangen en direct afgezet voor de vertrekhal van Schiphol.

Ik kwam deze aanbieder toevallig tegen op http://www.vliegenenparkeren.nl Hier hebben ze rond de 25 aanbieders staat die parkeerplekken aanbieden bij schiphol. Zodoende kon ik makkelijk vergelijken en de juiste keuze makken. Erg makkelijk en overzichtelijk, de volgende keer weer!

Write a comment