Goedkoop op vakantie

0

Posted by Redactie | Posted in Reizen | Posted on 23-01-2010

Schlagwörter: , ,

Vakantie hoeft niet altijd duur te zijn, het kan ook goedkoop. Dan hebben we het natuurlijk niet over de Scandinavische landen, waar overal enorme prijskaartjes aan vastzitten, maar neem bijvoorbeeld Oost-Europa. Zo ben ik naar Bulgarije en Croatië geweest, en vond ik het geen probleem om na mijn maaltijd mijn rekening te betalen, terwijl ik in Amsterdam altijd een beetje treurig wordt van de hoge prijzen die men vraagt voor een simpele sandwich. Lekker aan de cocktail voor minder dan 3 euro en met z´n tweeën goed uiteten voor 15 euro, geweldig! En dat waren dan nog de toeristische kustplaatsen, ik denk dat als je iets meer uit het toeristengebied gaat dat je helemaal een goedkope vakantie hebt!

Write a comment