Gezinspark ‘t Smallert in Emst

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Dagtrip | Posted on 10-10-2014

foto's Smallert cd 1 024Gezinspark ’t Smallert, daar is voor jong en oud altijd wat te beleven! De combinatie van een speelpark met forellenkwekerij inclusief visvijvers, kaarsenmakerij en een (dag)restaurant zorgen ervoor dat het hele gezin zich hier kan vermaken.

Kom schommelen, klimmen en kanoën in het speelpark. Of leef je uit op de (water)glijbanen, pontjes en stapstenen. In de pannakooi kunnen de kids de vaders aftroeven met hun voetbalkunsten.

Langs de forellenkwekerij kan een rondleiding worden gevolgd. Na het zien van een filmpje worden de vissen gevoerd en mogen de kinderen proberen een vis te vangen met hun handen. Natuurlijk kan er ook gevist worden op onze zelfgekweekte forellen in één van de drie forelvijvers. Er is een uitgebreide agenda voor visactiviteiten: avondvissen, wedstrijdjes, vakantievissen, speciale actiedagen en een panlatwedstrijd.

In de kaarsenmakerij kan iedereen volgens de ambachtelijke methode zelf twee kaarsen dompelen. Met een plankje, een lont en bijbehorende uitleg ga je aan de slag. Een uur later mag men de gevormde kaarsen verpakt in een mooi zakje als souvenir mee naar huis nemen. Lekker eten en drinken behoort ook tot de mogelijkheden. Op de uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils. De zaal is ook erg geschikt voor gezelschappen!

Kijk voor openingstijden, tarieven en uitgebreide informatie op de website. De laatste Smallertnieuwtjes vind je op Facebook en Twitter!

Beeldmateriaal: ‘t Smallert

Write a comment