First Night Boston

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Events, Steden | Posted on 07-12-2011

Schlagwörter: , ,

Wordt het dit jaar de nieuwjaarsduik op het strand van Scheveningen of een keer iets totaal anders? Voor wie op zoek is naar een spetterende jaarafsluiting moet naar Boston, Amerika afreizen. Daar vind het jaarlijkse First Night Boston plaats. Dit nieuwjaarsevent is het oudste en het grootste van de United States om nieuwjaar te vieren.

Meer dan 200 optredens en events worden gepresenteert op 31 December, van 1 uur in de middag tot middernacht in meer dan 40 locaties in heel de stad. Om haar bezoekers in alle leeftijden volop te entertainen zal er een veelzijdigheid aan events plaatsvinden zoals theater, dansoptredens, live muziek, story-telling, puppet-shows, gigantische ijssculpturen en meer.

Het hoogtepunt van de festiviteiten zal de Mardi Gras-style parade en het vuurwerk display zijn om 7 uur in de avond en middennacht. Het aftellen tot 12 uur zal gebeuren bij Boston Public Library en zal live uitgezonden worden op televisie. Kijk op de website voor tijden en locaties.

Naast dit geweldige nieuwjaarsevent is Boston ook erg leuk voor een stedentrip. De stad heeft haar bezoekers veel te bieden aan bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Write a comment