Fietsend door Malaga met bike2malaga

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Bijzonder, City trip, Tips | Posted on 14-04-2014

Schlagwörter: , , ,

city-bike-tours-malaga-6De lente is weer begonnen, de perfecte tijd van het jaar om van het heerlijke klimaat van Malaga te komen genieten. En hoe kan dat beter dan op de fiets!?! bike2malaga helpt u een handje op weg…

Een fietstour met gids is een perfecte manier om binnen 3 uur de historie, de cultuur en de mooiste plekken van Málaga te ontdekken. Uw Nederlandse gids geeft u met plezier persoonlijke adviezen over leuke vissersdorpjes, verschillende fietsroutes en gezellige tapasbarretjes en restaurantjes voor tijdens uw verblijf. De autovrije binnenstad geeft u de mogelijkheid om vele stops te maken en ieder moment rustig vast te leggen.
Of kiest u er toch voor om zelf op pad te gaan? Dat kan! Met behulp van uitgestippelde fietsroutes en fietsverhuur in Málaga hoeft u niets te missen. 

Routes langs de kust met een stadsfiets, de bergen verkennen met de mountainbike of langere afstanden fietsen in de prachtige omgeving van Malaga met de roadbike. Genoeg mogelijkheden om dit voorjaar te genieten van het schitterende Malaga!
Door de kennis en de ervaringen van het bike2malaga-team zal u een onvergetelijk fietsavontuur beleven. Meer informatie?

bike2malaga – Bike Tours & Rentals Malaga
Calle Vendeja 6
29001 Málaga
www.biketoursmalaga.com

Write a comment