Familiepark het Land van Jan Klaassen

0

Posted by Redactie | Posted in Dagtrip | Posted on 25-06-2014

Schlagwörter: , , , ,

Jan Klaassen, wie is er niet groot mSpeelparkee geworden? Dit olijk figuur is bij iedereen wel bekend. Het Land van Jan Klaassen neemt u mee naar deze wondere wereld.

In het Land van Jan Klaassen hoeft niemand zich te vervelen. Voor de ouders zijn er voldoende plekjes en bankjes om uit te rusten en een boekje te lezen, terwijl de kids zich uit kunnen leven in de grote buitenspeeltuin en de kleine binnenspeeltuin. Een verscheidenheid aan attracties en klimtoestellen bieden vertier voor jong en oud. Lekker springen en ravotten in de apenkooi, spannende avonturen in het doolhof of in een echte zweefauto boven alles en iedereen rondscheuren.  En met goed weer is het heerlijk om afkoeling in de waterspeeltuin te zoeken.

Wanneer er genoeg gerend is, komt ieder tot rust tijdens een van de befaamde voorstellingen in het poppentheater. Hier beleeft Jan Klaassen de gekste avonturen met Katrijn en andere vriendjes.

Katrijn nodigt jullie uit een mooie dag passend uit te sluiten in haar restaurant. Kortom; een plezierige dag met het hele gezin verbrengt u in het Land van Jan Klaasen.

In het hoogseizoen, van april tot en met augustus, is het Land van Jan Klaassen iedere dag van 10-17 uur geopend.

De entree is € 10,50 vanaf 2 jaar en € 9,00 voor 65-plussers.

Kijk snel op www.janklaassen.nl voor meer informatie.

Bron: Rainer Sturm / Pixelio.de

Write a comment