De Valkenier, familiepark met pret-effect!

0

Posted by Redactie | Posted in Dagtrip | Posted on 18-09-2014

De ValkenierOp zoek naar een gezellig familiepark voor jong en oud? Kom dan eens langs bij De Valkenier! Een spannende achtbaan, supersnelle cobra waterglijbaan en fiets, schommels of vlieg mee in de Dancing Queen, er is voor ieder wat wils. Nog een reden om dit fantastische park te bezoeken: het is het voordeligste pretpark van Europa!

Binnen én buiten spelen

Watvoor weer het ook is, iedereen vermaakt zich bij De Valkenier. Je kan namelijk overal fietsen, vliegen en klimmen aangezien er zowel binnen- als buitenattracties zijn. Ben je moe geworden van het rennen, springen en vliegen? Kies dan voor een ritje in het reuzenrad, de Safari Rit, laat je vermaken bij het circuspoppentheater, of kijk eens rond in Western City. Omdat het park gelegen is aan een mooie vijver, kan varen natuurlijk niet missen. Stap in de Mississippiboot en probeer het pirateneiland te ontdekken! Wil je nog meer spanning, kom een rondje griezelen in het Spookkasteel.

Een geliefde attractie voor alle leeftijden is het Valkenier-treintje. Hiermee maak je een tour door het historische stadshart van Valkenburg. Is de trein net vertrokken? Geen probleem, de trein vertrekt namelijk meerdere keren per dag. Met je klas naar De Valkenier? Dan krijg je een rondje met het treintje ter waarde van €2,- helemaal gratis!

Het park is voor iedereen toegankelijk, ook voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en voor de bezoekers die niet met de auto komen, is het park makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Seizoenspas

Als je De Valkenier zo vaak wil bezoeken als je wil, koop dan een seizoenspas. Ook een leuke cadeautip trouwens. Kijk op de website voor meer informatie.

Openingstijden

Goede vrijdag t/m de herfstvakantie (zuid)
Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Juli en augustus (m.u.v. Laatste week augustus)
Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur

September en oktober (m.u.v. herfstvakantie)
Elke zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Voor meer informatie over openingstijden en tarieven, kijk op de website.

Adresgegevens
Koningswinkelstraat 53
6301 WH VALKENBURG AAN DE GEUL
Telefoon: (043) 601 22 89

Beeldmateriaal: Pretpark De Valkenier

Write a comment