Espace Killy

0

Posted by Redactie | Posted in Wintersport | Posted on 04-01-2012

Schlagwörter: , ,

554998_web_R_K_B_by_daniel stricker_pixelio.deEspace Killy is een prachtig skigebied in Frankrijk benoemd naar een beroemde Franse skier. Misschien dat niet bij iedereen de belletjes gaan rinkelen bij het noemen van dit skioord maar toch behoord het tot een van de beste skigebieden van Europa. Espace Killy is bijzonder sneeuwzeker met als hoogste top 3.450 meter hoog.

Espace Killy heeft 2 gletsjers waar 10  maanden per jaar geskied kan worden, dus zelfs degene die in de zomer zin hebben om hun skies van de zolder te halen zijn hier op de juiste plek!

Een belangrijk voordeel dat dit skigebiedd met zich meedraagt is het feit dat Espace Killy uitgerust is met zeer moderne liften die enorme aantallen mensen naar boven brengen. Ellenlange rijen zijn hier verleden tijd. Daarbij is dit skigebied uitermate geschikt voor zowel gevorderde wintersporters als beginners.

Ook niet geheel onbelangrijk, er zijn tal van goede horecagelegenheden boven in de bergen te vinden waar men kan genieten van een heerlijke maaltijd of een lekkere versnapering.

Wacht dus niet langer en pak snel die winterjas uit de kast!

Beeldmateriaal: daniel stricker  / pixelio.de

Write a comment