Eén park, vier thema’s

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Dagtrip | Posted on 24-11-2014

Japan kleinIn het zuiden van Nederland in Landgraaf ligt een veelzijdig park dat attracties voor jong en oud biedt. Mondo Verde is 365 dagen per jaar open en heeft prachtige wereldtuinen, een spannende Dinofauna, een veelzijdige dierenwereld en voor de avonturiers heerlijke attracties.

De Wereldtuinen laten de mooiste flora en fauna van alle vijf continenten zien. Voel het tropische klimaat, beleef de woestijn, bekijk de verscheidenheid van Australië ervaar de Japanse tuinen en geniet van de Alpen in Oostenrijk – en dat allemaal in Nederland. Natuurlijk zijn dit geen saaie tuinen, overal zijn exotische dieren te vinden, sommige daarvan lopen zelfs los!

Een familiedag is natuurlijk alleen compleet, als iedereen het naar zijn zin heeft. De tuinen spreken vooral de volwassene ouders en grootouders aan, voor de kinderen is er een prikkelend attractiegedeelte met onder anderen een schommelschip, autoscooter én een achtbaan! Wie durft er met de handen los? Aan de allerkleinsten is natuurlijk ook gedacht, het klimkasteel met glijbaan en zandbak is een hele uitdaging. Het park is volledig toegankelijk met de rolstoel en/of rollator zodat minder validen ook een onbezorgde dag hebben.

Zodat het voor frequente bezoekers niet saai wordt, organiseert Mondo Verde ook verschillende evenementen, zoals de populaire Wiefkeszitting die rond de carnavalstijd plaatsvindt. Eigen evenementen zoals bruiloften, communie en bedrijfsfeesten kunnen ook op deze unieke locatie worden georganiseerd. Meer informatie over de tuinen, dieren en attracties vindt u op de website van Mondo Verde.

Jan58-2IMG_0918_achtbaan_Mondo_VerdeHRskydiver-2-2333

 

 

 

 

Beeldmateriaal: Mondo Verde

Write a comment