Een leuke vakantie voor het hele gezin in Italië

0

Posted by Redactie | Posted in Natuur, Reizen, Steden, Vakantie | Posted on 30-08-2013

Schlagwörter: , ,

Vakantie ItaliëTijdens een leuke vakantie voor het hele gezin in Italië kunt u vele bestemingen kiezen. Venetië is wereldwijd bekend en dit mag u eigenlijk niet missen als u in Italië bent Hier viert romantiek hoogtij en de gezellige familievakantie spettert. Het is een historisch centrum met veel water, gebouwd op talloze eilanden met gevarieerde historische architectuur en musea.

Bezoek Murano in de lagune van Venetië, de glasblazers verhuisden in 1291 naar dit mooie stadje. U vindt hier fantastisch glaswerk in de vorm van spiegels, kandelaars, gebruiksvoorwerpen en decoratieve kunst. Musea Vetrario is een glasmuseum in een voormalig paleis. Torcello is een rustig eiland met een mooie kathedraal. Burano huisvest talrijke kleurrijke huizen en de kerk San Martino. Voor meer informatie over een visvakantie kunt u terecht bij Bungalow.Net en maak kennis met het unieke kantkloswerk.
De strandvakantie is een leuke familievakantie

De strandvakantie is een leuke vakantie voor het hele gezin in Italië. Le Marche biedt mooie en schone stranden, daarnaast kan u als gezin de vakantie afwisselen met een bezoek aan een pretpark, waterpark Verdeazzurro of museum zoals het schelpenmuseum. Ontdek de Liparische eilanden als u plezier wilt beleven aan uw vakantie aan de kust. Lipari heeft de mooiste stranden, de andere eilanden hebben wat meer natuur. Sardinië is een groter Italiaans eiland in de Middellandse Zee. U kunt hier genieten van uw rust, de duikvakantie is een groot succes en de strandvakantie is van alle markten thuis. De zandstranden en de mooie rotsformaties zijn plezierige vakantiebestemmingen. Het lekkere eten maakt deze vakantie compleet.

Bezoek een pretpark met de hele familie

U kunt diverse pretparken bezoeken tijdens een leuke vakantie voor het hele gezin in Italië.  Canevaworld is een recreatiepark aan het Gardameer bij de badplaatsen Lazise en Peschiera del Garda. Het is ingericht met het grootste waterpark, Middeleeuwse tijden, filmstudiopark en Rock Star cafe. Gardaland is een attractiepark in Veneto. Het is een pretpark met filmthemapark en waterpark. Prezzomolo, de draak met het rode haar is de mascotte. Mirabilandia een pretpark bij Savio met diverse achtbanen, bijzonder of juist snel. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van een vakantie met kinderen en een bezoek aan een Italiaans park. Ondanks de lange kustlijn is een waterpark of waterattractie altijd weer een succes.

Write a comment