De populairste manier om naar schiphol te reizen

0

Posted by Redactie | Posted in Algemeen, Tips, Vakantie | Posted on 20-06-2012

Schlagwörter: , , ,

Met het vliegtuig op reis gaan, is leuk, maar er zijn altijd die kopzorgen over hoe u op de luchthaven zal geraken. Wij zochten de verschillende mogelijkheden met plezier voor u uit en hebben de vijf populairste vervoersmiddelen naar Schiphol op een rijtje gezet. Wie niet in de directe buurt van de luchthaven woont, kan het best opteren voor de trein. Schiphol beschikt namelijk over een eigen treinstation dat pal onder de vertrek- en aankomsthallen ligt. U vindt er bovendien gratis bagagewagens zodat u zich alvast geen zorgen moet maken over uw koffers.

Indien u van minder ver moet komen, is ook de bus een uitstekende keuze. Schiphol biedt verschillende rechtstreekse busdiensten aan naar de omliggende steden en gemeenten, waaronder Alphen aan de Rijn, Haarlem, Hoofddorp en Leimuiden. De bushalte waar u moet afstappen, heet Schiphol Plaza en wordt de hele dag door regelmatig bediend. Naar verschillende naburige plaatsen zijn er zelfs nachtbussen beschikbaar.

Ook de taxi is een optie. Bijvoorbeeld “Travel Taxi“, die u privé naar de luchthaven brengt. U kan deze taxi’s bestellen vanuit heel Nederland, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Gaat u op zakenreis, dan kan u ook een taxi kiezen. De taxi’s kan u tot vier uur voor vertrek bestellen en u kan rekenen op tal van extra’s. Zo wordt u verwelkomd met een lekker kopje koffie of thee en gaat de chauffeur met u mee tot aan de incheckbalie, waardoor zeulen met uw koffers helemaal verleden tijd is. Voor meer informatie over vervoer naar schiphol kijk op taxigoedkoopnaarschiphol.nl

Tot slot kunnen reizigers die houden van flexibiliteit ook naar de luchthaven komen met hun eigen wagen. De luchthaven van Amsterdam biedt tal van parkeermogelijkheden voor verschillende type reizigers. Gaat u voor een langere periode op reis, dan kiest u best voor de “Schiphol Smart Parking”. Deze parking ligt niet het dichtst bij de luchthaven, maar is wel het voordeligst. Bent u bereid om iets meer te betalen, dan kan u met uw wagen terecht in de “Schiphol Excellence Parking”. Deze afgesloten parkeergarage is namelijk direct verbonden met de vertrekhal.

Write a comment