De beste après-ski wintersportbestemmingen

0

Posted by Redactie | Posted in Onderzoek, Wintersport | Posted on 15-12-2011

Schlagwörter:

Op het gebied van après-ski liggen de beste wintersportbestemmingen in Tirol (Oostenrijk), zo blijkt uit vakantiebeoordelingen van Nederlandse wintersporters. Uit onderzoek naar welke bestemmingen op dit gebied het hoogst scoren, mag Mayrhofen zich met een gemiddelde score van 8,8 de winnaar noemen.

Nederlandse wintersporters zijn erg te spreken over de après-ski mogelijkheden in Mayrhofen. Mia (29 jaar) verbleef met haar partner in het gebied en is vol lof over de uitgaansgelegenheden: “Après ski is helemaal top hier!” Jasper (25 jaar): “De  après-ski is zowel aan de piste als beneden in het dal (onderaan de lift en de Hauptstrasse) te vinden. Na februari neemt de apres ski in het dal wel af om de simpele reden dat er meer feestmogelijkheden zijn dan mensen. De meeste après-ski-gangers zijn dan al weer naar huis.”
Kort achter Mayrhofen, met een gemiddelde score van 8,7, eindigt Gerlos op een tweede plaats. De enige wintersportbestemming in de top 5 die niet in Tirol ligt, is Hinterglemm. Deze populaire wintersportbestemming onder Nederlanders ligt in Salzburgerland en krijgt een gemiddelde score van eveneens een 8,7. De volledige top 5 van wintersportbestemmingen die hoge beoordelingen op het gebied van de après-ski kregen is in Oostenrijk gelegen en ziet er als volgt uit:

1 Mayrhofen: 8,8
2 Gerlos: 8,7
3 Hinterglemm: 8,7
4 Sölden: 8,6
5 Kirchberg: 8,3

Beeldmateriaal: Kiggo Images, Pixelio.de

Write a comment