Curaçao

0

Posted by Redactie | Posted in Airlines, Reizen, Vakantie | Posted on 23-08-2013

Schlagwörter: ,

248045_web_R_K_by_Joost_pixelio.de

Fantaseert u van mooie stranden waar u heerlijke cocktails kunt drinken en waar u kunt genieten van het heerlijke weer op een schitterend eiland? Dan is Curaçao de perfectie locatie om uw fantasie werkelijkheid te laten worden. Curaçao is een eiland dat veel te bieden heeft en waar iedereen een geweldige tijd zal hebben.

Geschiedenis

Curaçao een eiland in het carabisch zeegebied, is ooit ontdekt door de Spanjaarden en was eeuwen lang een strategische uitvalsbasis om handel te drijven. De naam Curaçao zou komen van het Portugezen woord coraçao, wat hart betekent. Toen de Nederlanders in 1634 het eiland in bezit namen hebben ze de naam gehouden. Als u landt op curaçao ziet uw de geweldige stranden al voor u verschijnen en als u uitstapt kunt u gelijk genieten van het heerlijke weer. Doordat curaçao vroeger een interessante liggen heeft op vroegere handelsroutes kent het eiland vele forten die mooi en leuk zijn om te bezoeken. Tevens is Willemstad de hoofdstad van het eiland en de moeite waard om te bezoeken. De bekende skyline met de gekleurde huizen moet u eigenlijk wel gezien hebben voordat u het eiland weer verlaat. Wat u natuurlijk niet kunt missen zijn de geweldige stranden.

Bezienswaardigheden
Het is leuk om Willemstad te bezoeken, de stad zelf heeft nog meerdere koloniale gebouwen die leuk zijn om te bekijken en te bezoeken. Als u de cultuur heeft opgesnoven is het erg leuk en mooi om te gaan duiken bij de “Kleine Klip”. Wat ook een aanrader is om te doen is de kleine (vissers)dorpjes op het eiland te bezoeken. Voor meer informatie over uw vlucht naar Curaçao kunt u terecht bij chaser.nl.Curaçao heeft een heerlijk klimaat in de zomer dat komt doordat het in een tropische savanne klimaat ligt. Tussen oktober en december is het regenseizoen.

Curaçao heeft een vliegveld en die ligt in de buurt van Willemstad. Het vliegveld heet Hato international Airport. Er vliegen verschillende vliegtuigmaatschappijen op Curaçao. Onder andere KLM en Arkefly. Dus fantaseer niet langer maar kijk voor verdere informatie op www.chaser.nl .

Beeldmateriaal: Joost  / pixelio.de

Write a comment