Campings Gardameer

0

Posted by Redactie | Posted in Natuur, Reizen, Vakantie | Posted on 19-12-2013

Schlagwörter: ,

GardameerSommige kampeerklassiekers zijn niet stuk te krijgen! Zoals bijvoorbeeld het betoverende Gardameer. De Limoncelleo smaakt nog altijd het lekkerste op een een camping aan het Gardameer…

Gardameer Italie
Het Gardameer is niet alleen het schoonste- maar ook het grootste meer van Italië. Het Gardameer is prachtig gelegen waar bergen en stranden zich afwisselen. Het Gardameer is perfect voor een meer dan heerlijke vakantie. Er is voor ieder wat wils; camping gardameer, vakantiepark gardameer, hotel gardameer of vakantiehuis gardameer!

Watersport Gardameer
Wilt u watersport beoefenen op het Gardameer? Geen probleem, het Gardameer in Italie is ideaal om te windsurfen, zeilen en zelfs te duiken. Andere spannende sporten die u kunt beoefenen zijn onder andere (berg)wandelen, rotsklimmen, rafting, canyoning, paragliden en mountainbiken.Tevens vindt je langs het Gardameer prachtige aangelegde en goed onderhouden golfbanen.

Regio’s & verschillen
Het Gardameer in Italie is onderverdeeld in 3 regio’s:
Noorden: Trentino
Zuidoosten: Veneto
Zuidwestwesten: Lombardije

Campings aan het Gardameer
Aan het gardameer liggen diverse leuke campings. Deze campings aan het Gardameer zijn zeer geliefd onder de Nederlandse vakantieganger en dat is niet voor niets. De Gardameer Campings bieden voor zowel de kids alswel de ouders een onbezorgde vakantie.

Beeldmateriaal: gardameer.nu

Write a comment