Boeken van een singlereis

0

Posted by Redactie | Posted in Reizen, Vakantie | Posted on 29-11-2011

Schlagwörter: ,

523201_web_R_B_by_Gerd Altmann_AllSilhouettes.com_pixelio.deEen singlevakantie is een goede manier om onbezorgd vakantie te vieren in het gezelschap van andere singles. Het voordeel is dat veel singles na een dergelijke vakantie vaak terug komen met een handje vol nieuwe vrienden en kennissen.
Bij het boeken van een singlevakantie is het echter wel aan te raden om op een aantal belangrijke zaken te letten. Ten eerste is het reisgezelschap natuurlijk van groot belang. Als het niet duidelijk is wie er mee gaan, vraag dan de groepssamenstelling op. Daarbij is het belangrijk te weten of het een groepsreis alleen voor singles is of dat de reis gecombineerd word met stelletjes.

Informeer ook of je een kamer voor alleengebruik hebt, zo niet dan is dat altijd met een sexegnote. Maar mocht je de voorkeur hebben voor een éénpersoonskamer dan kan dat meestal ook aangegeven worden.
Boek je singlevakantie bij een reisorganisatie die aangesloten is bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Singlevakanties.nl geeft eeen compleet overzicht van alle aangeboden singlereizen.
Een ander belangrijk aspect bij het boeken van een Singlereis is dat de reis ook met leeftijdsgenoten is. Vaak staat de groepssamenstelling bij de reis aangegeven. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je contact opnemen bij de reisorganisatie om daar informatie in te winnen over leeftijden van reisgenoten en de m/v verdeling. Er is ook singlereizen.nl Neem daar ook eens een kijkje!

Beeldmateriaal: Gerd Altmann/AllSilhouettes.com  / pixelio.de

Write a comment