Bijzondere overnachtingen

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, City trip | Posted on 07-11-2011

Schlagwörter: , , ,

Nu de wel verdiende zomervakantie al weer een tijdje achter de rug is, is het tijd geworden om plannen te maken voor een leuk weekendje weg of citytrip naar een Europese metropool die nog op het lijstje van te bezoeken bestemmingen staat. Populair daarbij word het zoeken naar een bijzondere accomondatie.

De vraag naar unieke hotels die zich onderscheiden van de standaard hotels stijgt steeds meer. Denk daarbij aan hotels die stuk voor stuk anders zijn en die zich bevinden in bijzondere gebouwen met vernieuwende architectuur.  Bij de inrichting van de hotels zijn kosten nog moeite gespaard en werd er aandacht besteed aan zelfs de kleinste details. Daarbij is de service in de geselecteerde hotels vaak uniek en verrassend.

Voorbeelden van deze hotels zijn Seven Hotel in Parijs, een hotel waar u zich in de zevende hemel waant en u slaapt in een zwevend bed en baddert in een zwevend bad. Een van de best beoordeelde Trendy Hotels vindt u in Barcelona. Het gaat om Chic and Basic Born in Barcelona een uniek designhotel waar u de kleurstelling van uw kamer aanpast aan uw persoonlijke stemming. Leuk en betaalbaar is Hotel Blooming in de duinen van Bergen (Noord-Holland), dit hotel heeft unieke en hippe hotelkamers. In Antwerpen vindt u tot slot Home@Feek een kleinschalig designhotel met 3 exclusieve suites met bubbelbad.

Write a comment